reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A w poniedziałek tak czy siak wezmę od ginki recepte na duphaston, bp po luteinie źle się czułam

Kurde musi się kiedyś wszystkim nam udać, no musi
[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Uciekam Kobietki lulać
Bo jak to z dziećmi zwykle bywa, jutro sobota to będzie wczesna pobudka [emoji23][emoji23]

Spokojnej nocy

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Ja jutro nie wstaje pierwsza, nie ma mowy, niech moj sie jutro meczy [emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

nuria ty mialas wczoraj @ dostać?
Edit : a nie sorry to Mum .

Mum gdzie ra twoja @? [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Tak to ja [emoji6] wczoraj przylazla 6 dni przed terminem...ale strasznie biedna jest [emoji37][emoji37] nie wiem co myslec.....

Poki co termin nastepnej 4.02
Oby nie [emoji12][emoji12]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

agnesis o dziwo nie boli aż tak , ino intensywne pulsowanie czuje , mam nadzieje , ze noc będzie ok [emoji4]

Ogarnelam mieszkanie mała mi po 23 poszła spać z P film ogladalam [emoji4]

Qurwa ino 2 raz mi krew z nosa leci [emoji17]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nie ma 4 jeszcze a ja od ponad godziny krążę po domu jak glupia bo jest mi tak niedobrze ze spac nie moge[emoji37]
Mam chęci na żyganko...ale na chęciach się kończy[emoji46]
Bleeeeeeeeeee
Carmen nie mam zadnych testow w domu[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Bylam siku i co? I jest krew.Żywa krew.
Mój organizm niezłe sobie ze mnie zadrwił w tym cyklu[emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Wszystkie szaleją po nocach a teraz odsypiają.
Nuria i co rozkręciła się @?
Bum, Carmen24l jak ząb?
Nessi kiedy masz wizytę?
Wie ktoś co u dżoł? Kiedy idzie do lekarza?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.dawno mnie nie było ale wróciłam.moze mnie pamietacie;);)nie miałam czasu siedzieć,ciagle coś.Ale dziś dostałam okres także zaczynam kolejny cykl starań.następny okres 03.02.2017.szkoda bo miałam nadzieje:-( :(gratuluję tym którym się udało.trzymam kciuki za te które będą testować.mam nadzieję ze teraz będę już regularnie się udzielała.

reklama
Hejka! Wszystkie szaleją po nocach a teraz odsypiają.
Nuria i co rozkręciła się @?
Bum, Carmen24l jak ząb?
Nessi kiedy masz wizytę?
Wie ktoś co u dżoł? Kiedy idzie do lekarza?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Majeczko - z 1,5 do 2 tyg. muszę poczekać .
Dżoł chyba podobnie ...
nuria* - przykro mi, :/ Wiem jak to jest się nakręcać objawami a tu (__)__)

Do góry