Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo, to dziwneMania nie ma nic
Chyba tak jak tynka pisala musialo cos peknac, ale co......????????[emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54] i tyle krwi ????!!!!!
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mania 3mam kciuki za owu
Ooj pojde do lekarza,pojde jak mnie wcisna w kolejke.
Agnes mi nerw przeszedl,za to kiel sie nawraca,cala prawa str pulsuje i bardzo boli....
A Kacha10 odeszla bo juz wczoraj o niej myslalam bez zagladania w tabelke...
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam taką nadzieje, że prolaktyna nie przeszkodzi w nicxymMania bedzie, bedzie. Wyniki krwi miałaś dobre, myśle ze ta prolaktyna az taka wysoka nie była [emoji4]
Bum nie śpisz bo boli?
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...