reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

julcia u mnie starania na razie na luzie , albo się uda albo nie..
Choć dostalam w spadku od Nessi CLO i na spokojnie po 1 tabl bralam [emoji6]
Dopiero od lutego poszukam jakiegos dobrego lekarza , ktory mi w końcu cykl wyreguluje [emoji6]
No to czekamy na maluszka [emoji171]

majka a co u Ciebie robił? Dużo zgarnął?...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Mały pokuj - cekolowanie, szlifowanie, kolor, nowa elektryka, podwieszany sufit.
Korytarz - cekolowanie, szlifowanie, kolor, tynk mozajkowy, podwieszany sufit, elektryka, halogeny, kafelki. Wymiana 4szt drzwi + jedna futryna.
Zgarnął 3tys za robocizne.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
majka o kufa to dużo [emoji33]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

No wyszłam z gabinetu taka załamana że nie
Wiem co mam napisać. Jajec pełno ale największy ma 7mm. Także owu nie prędko jeśli w ogóle. Następny monit w piątek, ale czuję że będzie dupa.
Tylko endometrium jest ładne coś koło 6.
Tsh utrzymuje się na poziomie 5, t4 - 10 ale nie wiem jaka jednostka. Ponoć jest w normie. Już sama nie wiem...
Owu nie ma i to mnie doprowadza do szału!!!!
Na tym kończę idę w poduche ryczec
[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji27] [emoji27] [emoji36] [emoji36] [emoji35] [emoji97] [emoji298]

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Bidulko nieeeeeee
Sluchah wez popros jakas dziewczyne z forum niech ci ziola przesle na cykle owulacyjne Ojca Sroki!!!!! Na mnie podzialaly.to na ciebie tez zadzialaja.

Tulkam mocno choc wiem jak ci ciezko

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka te testy sa Ok, bo to nie sa te niebieskie z Allegro [emoji6]
A 3 tysiące za to co zrobił wydaje sie nie dużo, ale kwestia tego czy zrobił to dobrze [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Arteeee mowie Ci od serducha, ktoras laseczka sie zaoferowala ze ci wysle (sorki nie pamietam juz ) odstaw wszystkie.leki i pij same ziolka wieczorem przed pojsciem spac. Mi zobacz co.zdzialaly. moze na ciebie taka "proscizna" zadziala.

Dziewczyny u dentysty na fotelu trzeslam sie jak galaretka ze strachu,ze az on to zauwazyl [emoji54]
Ale trudno :(
W ogole serce tak mi nawala£o,ze myslalam ze dostane wylewu [emoji22]
Na szczescie bolu nic a NIC nie czulam,za to teraz zaczynam odczuwac. Nerwy wyciagniete , z dobra godzine je wyciagal.....
Niestety beda musieli mi wstawic pol sztucznego zeba ale nie wien jak to sie mowi..??!!! Ogolem calosc 880 euro ale obnizyl mi troszke i 800 euro chce (za jednego kla)
Aaajjj zaczyna mnie glowa kuc, chyba cos czuje ze tej nocy nie przespie :/
Jutro znowu na 15 ide..... [emoji22][emoji22][emoji22]

Carmem po nocach obie nie będziemy spać chyba , mnie znow juz cos cmi [emoji19]

Ja też mogę kupić i wysłać w kopercie babelkowej te ziółka [emoji6]

Nessiiiiiii czuje jajniki, jutro lece po testy owu nie wytrzymie [emoji38]

...życie cudem jest...

Majka te testy sa Ok, bo to nie sa te niebieskie z Allegro [emoji6]
A 3 tysiące za to co zrobił wydaje sie nie dużo, ale kwestia tego czy zrobił to dobrze [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
A myślałam że to te co ja kupiłam :)
No u normalnych fachowców zapłaciłabym 4 albo więcej ale przynajmniej byłoby dobrze zrobione i teraz nie wiem co gorsze. Co bardziej by mnie zdenerwowało. Nie miałam nikogo z polecenia, takie ryzyko.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Poszperałam troche w necie
Norma LH dla fazy owulacyjnej wynosi 17-77 mlU/ml
Czyli jak test ma czułość 30 mlU/ml to kreska testowa będzie tak samo ciemna jak kontrolna gdy poziom lh bedzie rowny lub wyzszy
Więc na mój rozum, jeśli mam owu prxy np 25 to ona mi nigdy nie wyjdzie tak ciemna jak kontrolna [emoji58]

Tak potwierdzam to testy z rossmana nie z allegro

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Dziewczyny,wiecie co od samego poczatku mowilam dentyscie,ze sie staram o bobo.
Dzis tez sie pytal czy jakies dobre wiadomosci ...ale powiedzialam mu , ze jestem na etapie owulowania..
Zrobil dzis kolejne przeswietlenie,ale wkladal takiego kikuta do srodka do buzi i od srodka przeswietlal...ogolem wue ze chce fasolke i ze nadla nad nia pracuje wiec nie ma zagrozenia w razie.co...???? Bo na necie pisze ze nie i on tez nic.nie mowil!!!!
Zreszta jak bylam ost u gina to tez mowil,zeby sie odstresowac i wyleczyc chore zeby jak sa....wiec ja to robie...a wy co myslicie o tym?? Chyba nie.bedzie wplywu na owulacje i na zagniezdzenie w razie co ???

Do góry