reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arteeee mowie Ci od serducha, ktoras laseczka sie zaoferowala ze ci wysle (sorki nie pamietam juz ) odstaw wszystkie.leki i pij same ziolka wieczorem przed pojsciem spac. Mi zobacz co.zdzialaly. moze na ciebie taka "proscizna" zadziala.

Dziewczyny u dentysty na fotelu trzeslam sie jak galaretka ze strachu,ze az on to zauwazyl [emoji54]
Ale trudno :(
W ogole serce tak mi nawala£o,ze myslalam ze dostane wylewu [emoji22]
Na szczescie bolu nic a NIC nie czulam,za to teraz zaczynam odczuwac. Nerwy wyciagniete , z dobra godzine je wyciagal.....
Niestety beda musieli mi wstawic pol sztucznego zeba ale nie wien jak to sie mowi..??!!! Ogolem calosc 880 euro ale obnizyl mi troszke i 800 euro chce (za jednego kla)
Aaajjj zaczyna mnie glowa kuc, chyba cos czuje ze tej nocy nie przespie :/
Jutro znowu na 15 ide..... [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Carmen bidulko [emoji17]
Trzymam kciuki by jak najszybciej skonczył &&&&&

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Carmem po nocach obie nie będziemy spać chyba , mnie znow juz cos cmi [emoji19]

Ja też mogę kupić i wysłać w kopercie babelkowej te ziółka [emoji6]

Nessiiiiiii czuje jajniki, jutro lece po testy owu nie wytrzymie [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Kuzwa, az sie boje tej nocy...jutro znowu bedzie w mordzie gmera£ [emoji53][emoji53][emoji53]
Chyba after bede miala jak na plazy w kolobrzegu,zero spania ahaha

Kuzwa, az sie boje tej nocy...jutro znowu bedzie w mordzie gmera£ [emoji53][emoji53][emoji53]
Chyba after bede miala jak na plazy w kolobrzegu,zero spania ahaha

Ja tez jutro znów ide na 14 tak się boje [emoji45][emoji45] no ja dziś nie spalam , ciężko było...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Oj Carmen bidulko [emoji17]
Trzymam kciuki by jak najszybciej skonczył &&&&&

Miesiac roboty z jednym zebem.[emoji35][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Bo trzeba najpierw nerwy wyciagnac,jutro znowu bedzie przeswietlal i bral pomiary, zaklei czyms i potem znowu otworzy,znowu wyczysci,wstawi prowizorycznego zeba, pochodze z nim i po jakims czasue tego prawdziwego z porcelany.......wykoncze sie [emoji34]

Ja tez jutro znów ide na 14 tak się boje [emoji45][emoji45] no ja dziś nie spalam , ciężko było...

...życie cudem jest...
To cierpimy razem. Nie chcesz nie numerem wymienic ahahahaa
Spiszemy sie na whatssapp [emoji1]

Mania spokojnie, kreska wyjdzie zobaczysz. Tylko rob codziennie popołudniu o mniej więcej stałej porze i nie pij za wiele z 2h przed [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ja sobie to muszę chyba znow ts moja mieszankę zrobić , bo znow mega boli [emoji19]

Carmen a który masz dc?
Hahaha nie mam takiego czegoś [emoji14]

Jej seriooo jajco lewe czuje ...
Po ile sa te facelle owu ?

...życie cudem jest...

reklama
Mania spokojnie, kreska wyjdzie zobaczysz. Tylko rob codziennie popołudniu o mniej więcej stałej porze i nie pij za wiele z 2h przed [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Stosuje się do instrukcji w której było dokładnie to samo napisane [emoji16]

Do góry