reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
1483544698-aaaaaa.jpeg

A tak wygląda mój test owu z dzisiaj
Ewidentnie negatywny[emoji58]

Jest tylko lekki zarys drugiej kreski

Ale owulka dopiero koło niedzieli, więc jeszcze czas chyba
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnia edycja:
Artemida przykro mi Słońce, ale nie przekreślaj jeszcze cyklu, choc faktycznie nie wygląda to dobrze [emoji17]

Może warto byłoby zrobić 1-2 cykle przerwy od wszystkich suplementów i wspomagaczy bo zmęczony organizm moze nie współpracować

Porównywałaś może jaką dawkę substancji czynnej ma polski clo a ten ich clo
Bo to różnie może byč

W Polsce mozna jeszcze działać gonadotropinami

Dziwne że tego tsh Ci nie chcą obniżyć [emoji34][emoji58]

To jest identyczny lek. Taa sama zawartość, już sprawdzalam...niestety. A odpuścić nie chce. Odpuszczałam 5 lat i w ciąży nie jestem. Mogę wrócić do tego że okres będę miała 2 razy w roku tylko co to da...
Muszę znaleźć pracę bo siedzenie w domu i tak nie przyniosło elektow

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula cześć laska[emoji6][emoji4] za dużo wątków do ogarniecia[emoji6]

Xbum no planowo 17.01 mam mieć CC i teraz czekamy[emoji4]
Niektórzy chcą żebym już teraz rodziła [emoji38][emoji6]
A jak u Ciebie starania?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Nooo ja też czekam że przecież [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum a to jak sprawdzeni to ok, bo wiesz jak sie czlowiek decyduje na remont i chce wywalic na to kase to jednak trzeba fachowca wczesniej sprawdzic[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

A nie jest za wysokie?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie dużo za wysokie. Dla nich trochę ponad normę. Ale wg t4 wszystko jest ok... Może teraz się uda iść do endo... Tu jest dziwna ta opieka. Dlatego tak mało dzieci się rodzi...

To jest identyczny lek. Taa sama zawartość, już sprawdzalam...niestety. A odpuścić nie chce. Odpuszczałam 5 lat i w ciąży nie jestem. Mogę wrócić do tego że okres będę miała 2 razy w roku tylko co to da...
Muszę znaleźć pracę bo siedzenie w domu i tak nie przyniosło elektow

Kurde, chciałabym Vi coś doradzić ale to trudne bo ta ich służba zdrowia rządzi się swoimi prawami [emoji17][emoji34]

Leżałam ok pol godzinki sobie na łóżku i cos mnie podkusilo aby zmierzyć temperature, a ze termometr mialam na wyciagniecie reki to zmierzylam. No i mam 37.3. Skad taka temperatura skoro nie czuje sie chora?[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry