reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum sciagnij sobie whatss app zajebisty jest
Dzis mam 16 dc...
Kur...siedze na necie i czytam i pisza ze nic sie nie stanie ale tak na prawde kto to wie [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
No najwyzej,trudno

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pluczcie zeby, dziasla olejem kokosowym. Dziala antybakteryjnie. I stopniowo wybiela tez zebiska. Ja plucze już ok roku to od tamtej pory ani razu mi dziasla nie krwawily, sa ogolnie w lepszej kondycji, mocniejsze. No i zeby bielsze. Polecam.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmem tez miałam problem z ta szostka 2 lata temu co wyrywalam i się tak złe skończyło... [emoji107]

nuria dzięki , mam nadzieję, że dobre mam przeczucia bo kuzwa mi ile ich tam jest 5 to nie wiem czy starczy ... [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

A w cholere z tymi zebami....najlepsze jest to.ze skoncze jednego i potem bedzie meczyl mnie.z drugim [emoji20][emoji20][emoji20]

A masz dużo do robienia?
Ja na szczęście nie mam , wszystko zalepione , tylko te wychodzące dają popalic....

Quwa mówię mojemu , moge jutro po laptop jechać sama bo media expert jest kolo dentysty to kufa mi nie pozwoli jeju nie wiem czego on się boi....

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Jeśli o zeby chodzi to ja muszę tylko kamień ściągnąć, bo już ponad rok minął [emoji1]
Bum rob mixa byleby nie bolało [emoji106]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Nuria, wiem ze najlepiej to nic nie czytac,ale zastanawia mnie sam fakt przeswietlenia,czy jezeli udaloby mi.sie zajsc w tym miesiacu czy tez w nastepnym.to zastanawiam sie czy te jony z rentgenu czy jak.to sie cholera nazywa nie wplynie na plod i na inne rzeczy....
Dentysta nic nie mowil............
Kuzwa jutro z nim zagadam...

reklama
A masz dużo do robienia?
Ja na szczęście nie mam , wszystko zalepione , tylko te wychodzące dają popalic....

Quwa mówię mojemu , moge jutro po laptop jechać sama bo media expert jest kolo dentysty to kufa mi nie pozwoli jeju nie wiem czego on się boi....

...życie cudem jest...

Boi sie ze kupisz ładnego, a nie dobrego [emoji16]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry