reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam w Nowym Roku [emoji16]

Mnie o 7 obudził jakis debil niedobitek, jeb*a petardę taka ze mało z łóżka nie spadłam i już nie mogłam zasnąć, to robie kawę [emoji53]
Wczoraj mnie pozabieralo, nie miałam kiedy wejść na forum, a tyle żeście naskrobaly stron, ze miałam co dzis nadrabiać [emoji12]
Artemida ja zaczęłam od wina, pózniej wódeczka, szampan o północy i znow winko [emoji23] ale nie mam kaca, nawet nie byłam pijana, a lekko wstawiona [emoji54]
U nas debile petardami strzelali tez pół dnia, a o 19 tacy jedni napici rzucali koło aut i ludziom pod nogi. Pózniej o północy, dwóch facetów z dziećmi wyszło tez nachlani, mieli taki arsenał na trawniku, jakby całego lidla wykupili, ale na koniec już tak mieli w czubie, ze taka duża baterie co strzela 20-30 razy w niebo, postawili do gory nogami i wybuchła, przekręciła sie na bok i w ludzi poleciało, w auta... i jeszcze z premedytacja taka duża petardę co to tylko huk zajebiaszczy robi wrzucili pod auto [emoji33] masakra dobrze, ze ja swojego złomka w garażu zostawiłam, bo bym chyba pozabijała debili [emoji33]
A my ogólnie dobrze sie bawiliśmy ze znajomymi, młody siedział do 1, bal sie wystrzałów, wypadł na chwile na balkon i spieprzal z płaczem, ze sie o nas boi, a najbardziej bal sie o psa [emoji38]
No to dziewczynki Szczęśliwego Nowego! Niech bedzie lepszy niż poprzedni i niech spełnia sie Wasze najskrytsze marzenia [emoji4][emoji4][emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
W ogóle to wstałam taka głodna, ze pozarlam wszystkie kabanosy [emoji23]
A jakbyście kiedyś miały okazje to kupcie tego szampana
e03c6f96630659fe5181db941cf79bdd.jpg

Ja nigdy szampana nie piłam, bo mi śmierdzi, a ten jest przepyszny! [emoji16]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Dobry[emoji483][emoji483][emoji478][emoji478][emoji477][emoji477]
Wyobrazcie sobie ze my z moim przespalismy ten caly huk petard[emoji23] polozylismy sie do loza po 23 bo moj mial zapierdziel w pracy i byl zmeczony, wlaczylismy film i i moment zasnelismy[emoji23] nawet sobie zyczen nie zdazylismy zlozyc[emoji23]
Tak Nowy Rok przywitalismy[emoji23]
Nowy Rok przed Nami- musi sie Nam w koncu udac[emoji8][emoji64][emoji480]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Witam z kawą w 2017 jak ten czas zapierdziela to szok [emoji44] za nie całe 2 mc moje dzieciątko kończy 9 lat. Sąsiad wczoraj do nas wbił hlejtus jeden ehh
Bumek glowa do góry nowy rok, nowe nadzieje ;) ściskam Cię mocno mam nadzieję że już lepiej.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnes no to u mnie teraz to samo, jakiś luj rzuca granaty hukowe, przed chwilą wyszłam na balkon i wrzasnęłam do niego żeby się poszedł przespać :D

Dobry .. wszyscy dookoła popili a mnie łeb boli .... kawki muszę łyknąć bo wykituje ....

Eee jakiś taki fajniejszy ten Nowy rok hehe czujecie ? Powietrze jakby lżejsze [emoji23]?

reklama
Do góry