reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Noo chyba ,ja mu dam [emoji23]

Załączniki

• 20161231_235858.jpg
    20161231_235858.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
Witam, to juz rok zlecial jak wczoraj pisalysmy [emoji1][emoji1]
My z mala poszlysmy spac kolo 3
Zmeczona jestem, zaraz musze poprac,w suszarce wszystko wysuszyc i wyprasowac od razu. Dzis jak da rade to chyba odespie troche.
Sylwestee byl do bani w sensie ze szwagierka z mala juz po 23 poszla, nawet szampana nie wypilam,tyle zakàsek przygotowalam a nikt nic nie zjadl........a tak.chcialam sie napic.
Pozniej po 1 strzelilam se dwie szklanki bailleysa i na koniec przed 3.00 ziolka[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Byli u Nas rano z zyczeniami noworocznymi brat mojego ze swoją dziewuchą- nie lubię tej pindzi. Oczywiscie matka mojego musiala juz calej rodzinie powiedziec ze odebralismy obraczki, nie wiadomo po co. No ok, chcieli zobaczyc. Dalam zobaczyc. I wyobrazcie sobie ze ta pinda juz miala moją obrączkę wkładać na swojego palucha! No myslalam ze jej pieprzne! Dobrze ze w pore zobaczylam[emoji37]
Tyle razy oglądałam obrączki koleżanek i nigdy nie przyszlo mi na mysl zeby któraś przymierzać[emoji46]
Jezzzu ale mi nerwa ruszyla. Nawet sie z nia nie pozegnalam. Niech sie goni[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Byli u Nas rano z zyczeniami noworocznymi brat mojego ze swoją dziewuchą- nie lubię tej pindzi. Oczywiscie matka mojego musiala juz calej rodzinie powiedziec ze odebralismy obraczki, nie wiadomo po co. No ok, chcieli zobaczyc. Dalam zobaczyc. I wyobrazcie sobie ze ta pinda juz miala moją obrączkę wkładać na swojego palucha! No myslalam ze jej pieprzne! Dobrze ze w pore zobaczylam[emoji37]
Tyle razy oglądałam obrączki koleżanek i nigdy nie przyszlo mi na mysl zeby któraś przymierzać[emoji46]
Jezzzu ale mi nerwa ruszyla. Nawet sie z nia nie pozegnalam. Niech sie goni[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Co za gnojuwa ja bym jej dała kuźwa obrączką w łeb wrrrr
Carmen a co z twoją drugą połową bo coś chyba przeoczyłam...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

A mnie bola plecy tzn. albo nerka albo cos w okolicy [emoji53] masakra jak nie urok to s....

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Majka no najgorzej mają te dzieci nasze ...mój jeszcze spi .
.

Agnes ozesz no właśnie ja polamana byłam kilka dni temu .. Kośc ogonowa bolala i kręgosłup-masakra

A mnie bola plecy tzn. albo nerka albo cos w okolicy [emoji53] masakra jak nie urok to s....

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Amolem jak masz potraktuj albo ciepła kąpiel.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Albo maść rozgrzewajaca ... albo masażyk [emoji41]

Do góry