reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Trochę sie wygrzalam w wannie, ale jak siedzę to i tak ciągnie. Jak chodzę to nie czuje [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Trochę sie wygrzalam w wannie, ale jak siedzę to i tak ciągnie. Jak chodzę to nie czuje [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Chodź chodz ... ja na brzuchu leżałam i całkiem znosnie było [emoji23]

Dziś może być :)
Ale jutro mam 9 godz. pracy ... boje się na samą myśl ...
Więc leżę, i odpoczywam, zbieram siły na jutro.

Ja z Nowym Rokiem juz sie zdazylam z moim poklocic[emoji23]
Super pogoda, chyba wyciagne moje adidasy z dna szafy i pojde pobiegać[emoji2][emoji123][emoji106]
A pozniej obejrze moj seral krecac hula hop[emoji2]
To będzie piekny dzień[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka , ja dopiero wstalam... Koleżanka o 1 przyjechała do nas i o 7 się dopiero zwineli , wiec wyspana jestem na maxa...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Witajcie w Nowym Roku [emoji16]

My poszliśmy spać przed 4
Młoda zasnęła koło 1.30
I na szczęście dała mi pospać, spałyśmy do 12 [emoji56]

Mój Stary jeszcze śpi i trzeźwieje [emoji34][emoji33]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Co za gnojuwa ja bym jej dała kuźwa obrączką w łeb wrrrr
Carmen a co z twoją drugą połową bo coś chyba przeoczyłam...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nuria trza bylo jebnàc [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Majka z moja druga polowa ok.
Dzien przed sylwkiem sie z nim poczapalam. Ale wiadoko, wczoraj caly dzien sie podlizywal [emoji51][emoji51]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Echh na ta pinde szkoda nerwow. Ona w ogole wszystko na zlosc robi, to ona w duzej mierze nastawila matke mojego przeciwko mnie.
Ale to chyba z zazdrosci...bo ona ma juz 31 lat, jest z bratem mojego chyba ze 2 lata, nawet zareczeni nie sa. Niby mialy byc zareczyny na Swieta ale nie bylo. Za to brat mojego kupil sobie nowy tv za prawie 2 tysiaki. I ja sie teraz smieję ze zamiast pierscionka dla tej pindy to sobie tv kupil[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry