Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chodzi o to ino , ze takim się udaje a normalym nie , batfzo mnie to przybilo, od 12 normalnie wyje , dziewczyna ma 29lat , 5 dziecko w drodze ...Bum no akurat 5 dzieci to moim zdaniem nie bardzo jest czego zazdrościć [emoji6]
O kuźwa jaki przerób [emoji15] kochana głowa do góry, też masz piękną pannice a w tym roku doczekasz się kolejnego malucha [emoji8]Nie chodzi o to ino , ze takim się udaje a normalym nie , batfzo mnie to przybilo, od 12 normalnie wyje , dziewczyna ma 29lat , 5 dziecko w drodze ...
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Ja ją lubie jako sąsiadkę , ale smutno mi się mega zrobiło [emoji17]O kuźwa jaki przerób [emoji15] kochana głowa do góry, też masz piękną pannice a w tym roku doczekasz się kolejnego malucha [emoji8]
Anula mąż wie?Przecież to nie może trwać wiecznie ! Im łatwo przychodzi a nasze dzieci będą najwspanialsze,najbardziej wyczekane,wymarzone,upragnine i najbardziej szczęśliwe i kochane [emoji8][emoji8][emoji8] naj naj .... obiecuję ci to !
Nie powiem mu jak będę miała pewność na 100% ....chcę mu oszczędzić i myślę że będzie mu łatwiej kiedy dostanie pewniaka ....