reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja ze swoją pryszczata gęba w ogóle nie powinnam z domu wychodzić [emoji20] nic nie działa
Majka a pokaz nam swojego brzucholka [emoji16] moze sie napatrzymy i sie zarazimy [emoji38]
My w tym cyklu przegapiliśmy owulacje, bo wszystkie znaki mówią, ze była 10dc [emoji33] nie wiem jakim cudem, ale trudno [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
A co do mdłości to ja mam często mdłości bez ciazy, ostatnio byłam już bliska finału, ale jakoś wystawiłam głowę za okno i świeże powietrze mnie uratowało. Strach sie bać co moze być w ciazy [emoji33]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Witam się i ja po pobraniu krwi. Teraz jadłam śniadanko i zaraz na zakupy z małżem. Jakoś nie czuje się sylwestrowo. Czupiradło na głowie, siwe odrosty a moja fryzjerka w Polsce eh...

Ja również pamiętam te przygotowania do ślubu :-) a tu zaraz 1 rocznica stuknie. Ciekawe czy wejdę w suknie jeszcze :p
Czasem się myślami zapuszczam do tamtego dnia :-) nie zapomnę miny mojego przyszłego jak mnie zobaczył w sukni i makijażu :p niezapomniany widok

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Ja ani odswietnie sie nie czulam,tymbardziej teraz sylwestrowo.....juz nie moge sie doczekac jak ten rok sie skonczy a zacznie sie nowy LEPSZY ..nie tylko pod wzgledem staran. Mam na mysli wszystko.....
Dzis na 17.30 mam dentyste,beda mi nerwa wyciagac, a w sumie az z dwoch zwbow [emoji22][emoji22] ponoc nic sie nie czuje ale mnie ataki nerwicy biora na fotelu,nie moge dobrze oddychac,zaraz w glowie mi.sie kreci bo za bardzo popadam w panike......

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka i Rene właśnie właśnie pokażcie brzuszki po świętach!

Majka ja mężowi mogę tylko powiedzieć czy samochód jest wizualnie ładny czy nie he he i tyle. Jedno jest pewne- musi być w kombi.

Arte a kiedy wyniki będziesz miała? powtarzałaś podstawowe hormony?

Carmen ja u dentysty mam to samo. Taka się spięta robię jakby mi miały mięśnie popękać. Nie cierpię dentystów.

Majka i Rene właśnie właśnie pokażcie brzuszki po świętach!

Majka ja mężowi mogę tylko powiedzieć czy samochód jest wizualnie ładny czy nie he he i tyle. Jedno jest pewne- musi być w kombi.

Arte a kiedy wyniki będziesz miała? powtarzałaś podstawowe hormony?

Carmen ja u dentysty mam to samo. Taka się spięta robię jakby mi miały mięśnie popękać. Nie cierpię dentystów.
Nie, miałam skierowanie tylko na tsh i t4 bo ostatnio miałam za wysokie i teraz jak znowu będzie wysokie to mnie do tutejszego endokrynologa wyśle. Wyniki poznam u doktor 4 stycznia. Tu osobiście nie można odebrać wyników bo idą systemowo do lekarza prowadzącego ten co zleca skierowanie. Tu ciężko jest z tym wszystkim. Nawet leków nie dostaje więcej niż na jeden cykl. Dokładnie wydzielają w aptece leki i każdy lek na naklejkę z nazwiskiem kto ma brać. Także co chwile świeża receptę wypisuje na ilość potrzebnych sztuk. Na szczęście nie płacę za żadne leki jak na razie. Fajnie idzie się do apteki daje receptę i wychodzi z lekami :-D

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka [emoji4][emoji4]

Nessi co to świąteczne opakowanie haha [emoji23] napisze jak dojdzie i weź mnie tam zaraz [emoji6] bo ja jak Kruczycy poslalam testy owu to od razu zaszła [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Hejka [emoji4][emoji4]

Nessi co to świąteczne opakowanie haha [emoji23] napisze jak dojdzie i weź mnie tam zaraz [emoji6] bo ja jak Kruczycy poslalam testy owu to od razu zaszła [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

No ja tam czarów nie odprawiałam, ale od serca daję więc może akurat to-to :)

Do góry