reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

mam takie pytanie
Piszecie ze bierzecie acard czy mialyscie robione badanie na zakrzepice?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do acardu nie robią badań. Po poronieniach tak jakoś lekarze przypisują w razie jakby co, ale tez nie wszyscy. Moj nie kazał mi brać, sama brałam [emoji38] jak podejrzewasz u siebie jakieś problemy z krzepnięciem czy zespół antyfosfolipidowy to trzeba zrobic badania bo wtedy to zastrzyki w ciazy sie bierze, nie tylko acard.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Dobry [emoji41] byłam w labo tsh zrobić....slisko,ciemno ,szyby do skrobania .. no ale już dupsko w fotelu posadzilam

Dzien dobry[emoji5]
Snilo mi sie ze mierzylam jakąs sredniowieczną suknię slubną, mawet była ladna[emoji23]
Wczoraj napisalam liste 5 produktow jakie musze kupic, dzis dopisalam troche i wyszlo prawie 20[emoji23] a mialy byc male zakupy[emoji23]
Bozee spraw abym tylko nie weszla do pepco bo nie wyjde z pustymi rękoma[emoji23]
Tak w ogole jutro juz powinny byc do odbioru nasze obraczki, ciekawe czy juz sa[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Uuuuu Nessi współczuję :/ ja nie nawidze wymiotować i tego nie robię hehe mam już chłopca i dziewczynkę a w dwóch poprzednich ciążach nie miałam żadnych mdłości a w tej modliłam się o wymioty. Tak mi było nie dobrze 24 na dobę ale nie zwymiotowałam :D pomagała mi woda lekko gazowana z plastrem cytryny.
U nas ogólnie etap szukania auta, jak ja to kocham...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal ja mialam badania. I jeden gin kazal mi brac acard 75 a poszlam do drugiego i mowie ze "sama profilaktycznie " zaczelam brac 75 a on do mnie ze za malo i mam brac 150 i wez badz tu madra. Biore na zmiane, raz to raz to.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-) w końcu się w miarę wyspałam. Śniadanko zjedzone i muszę myśleć o obiedzie i zakupach...

Anula dawaj fotkę po fryzjerze :-) chyba się dziś pójdę zapisać gdzieś i ja bo już nie wytrzymam dłużej z tymi rudo blond włosami.

Nuria ja brałam ślub półtora roku temu i jeszcze doskonale te wszystkie przygotowania pamiętam. Też byłam mega nakręcona odbiorem obrączek. Wstaw zdjęcie już gotowych albo pokaż jaki wzór wybraliscie? Jestem ciekawa:-) mnie się zawsze śniło, że jestem zupełnie niegotowa a tu już trzeba do ślubu jechać !

Hajmal tak jak Agnesis pisze Acard to można brać bez badań. Na pewno nie zaszkodzi a może dużo pomóc. Dawaj znać co u ciebie.

Majka współczuję szukania samochodu. Mój mąż często zmienia samochody ale na szczęście sam się tym zajmuje. Ewentualnie ze swoim bratem:-)

reklama
Hejka:-) w końcu się w miarę wyspałam. Śniadanko zjedzone i muszę myśleć o obiedzie i zakupach...

Anula dawaj fotkę po fryzjerze :-) chyba się dziś pójdę zapisać gdzieś i ja bo już nie wytrzymam dłużej z tymi rudo blond włosami.

Nuria ja brałam ślub półtora roku temu i jeszcze doskonale te wszystkie przygotowania pamiętam. Też byłam mega nakręcona odbiorem obrączek. Wstaw zdjęcie już gotowych albo pokaż jaki wzór wybraliscie? Jestem ciekawa:-) mnie się zawsze śniło, że jestem zupełnie niegotowa a tu już trzeba do ślubu jechać !

Hajmal tak jak Agnesis pisze Acard to można brać bez badań. Na pewno nie zaszkodzi a może dużo pomóc. Dawaj znać co u ciebie.

Majka współczuję szukania samochodu. Mój mąż często zmienia samochody ale na szczęście sam się tym zajmuje. Ewentualnie ze swoim bratem:-)
Ja wolę mieć w tym swój udział bo by go poniosło po za tym zawsze coś utarguje. Teraz wystawię brzuchol na wierzch i wezmę ich na litość [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry