reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
moniusia: hyhyhy ty wiesz, że na nas testy to działają jak magnes :D

Nooo, jeszcze w Rossmannie wprowadzili o czułości 10. Durna jestem jak nie wiem, ale może @ przyjść dopiero po niedzieli i nie chcę się łudzić, że może cud mi się przydarzył akurat.... Może tak ostatni raz, ostatniiiiiii... Nie, nie, nieee... :oo: A co tam, kupię i walnę :yes::yes::yes:

moniusia: ja powiem tak, jak myślisz o teście to zrobisz test :D Kwestia tylko czasu :D Czujesz to przyciąganie biało - różowego pudełeczka? ;)

anula u mnie niby slonce ale przytlaczajaco jakoś :D
Chyba kaazdemu nic sie nie chce a przeciez jakby nie patrzac weekeend się zaczyna[emoji14]

Jugo a jakos leci , wstalam z drzemki na szybko obiad bo mój P nie wpadl na pomysl , zeby załączyć mieso i jakoś dzień leci ... mam nadzieję , ze sie na spacer szarpniemy bo jestesmmy wszyscy nie do zycia :D

moniusia a rob testa rob :)
Pink takie z bobaskiem na przodzie rozowy ja je kupuje w aptece takie :)
Nie zostało nic innego jak trzymac kciuki &&&& :)

anula: tobie też się nic nie chce? uffff to czuję się rozgrzeszona :)

xbum: co tam? Jak tam?

paraplu: w ogóle to witam nową koleżankę. Jakbyś mogła napisać coś o sobie to byłoby miło i od razu raźniej by się zrobiło. Bo tak nie bardzo wiem co i jak.

Hej :) a widzisz, jest tutaj kilka watkow i nie pamietam gdzie sie przedstawialam.

Mam na imie Ewa, mam jeszcze ;) 27 lat. od ponad 4 lat mieszkam w Holandii, mam swoja firme, mij K ma 31 lat i jest inzynierem IT. Jestesmy ze soba niedlugo bo nawet nawet roku nie ma ale pierwszy raz w zyciu czujemy, ze to jest TO :) dlatego nie chcemy czekac x lat na rodzine. Mam nadzieje, ze sie szybko uda ja powiekszy. Na razie mamy 2 dzieci na 4 lapkach ;) dwie suczki rasy maltanczyk <3

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, smutne to... Mam nadzieję, że faktycznie coś tam jest po tym naszym życiu i, że się wszyscy spotkamy.

Ej, zbijcie mnie po łapskach - mam ochotę na testa :sorry::sorry::sorry:

Nie jestem katoliczka, oglnie bezwyznaniowcem jestem a wiem, ze cos po smierci jest :) i wiesz co mnie przekonalo do tego? Nauka! Nie wiara i gadanie z ambony o niebie i piekle a zwykl nauka i logika :) mize to dziwnie brzmi ale zeby to wytlumaczyc musialabym miec dluzsza chwilke aby to opisac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry