reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Chociaz np. Na OIOM kardiochirurgiczny z Kielcach to zlego slowa powiedziec nie moge. Tatko mial bardzo dobra opieke, przebadany byl od gory do dolu, jego pobyt tam kosztowal kilkaset tysiecy zl. lekarze zawsze mieli czas by porozmawiac a jak tatko zmarl to jego lekarz akurat byl na operacji ale znalazl zastepstwo tylko po to aby moc z mama porozmawiac I pomoc w procedurze.

Kiedy tata byl na OIOMie moja mama byla pacjentka na innym oddziale (tak, mialam 2 rodzicow w szpitalu w tym tate w krytycznym stanie) i ordynatorka mamy oddzialu nawrzeszczala na nia przy ludziach ze smiala wyjsc z oddzialu odwiedzic meza. Ojjj babie nie popuscilam tego i nastepnego dnia na bourku dyrektora wyladowala oficjalna skarga :) powiem Wam, ze cud nastapil, zaraz caly oddzial wiedzial o skardze i uwiezcie nagle mama miala opieke niczym ze szpitala z Na Dobre i na Zle :) o malo co jej tylka nie calowali :) uwierzyc nie moglam!!!

Dlatego piszcie skargi!!!! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Chociaz np. Na OIOM kardiochirurgiczny z Kielcach to zlego slowa powiedziec nie moge. Tatko mial bardzo dobra opieke, przebadany byl od gory do dolu, jego pobyt tam kosztowal kilkaset tysiecy zl. lekarze zawsze mieli czas by porozmawiac a jak tatko zmarl to jego lekarz akurat byl na operacji ale znalazl zastepstwo tylko po to aby moc z mama porozmawiac I pomoc w procedurze.

przykro mi, ze nie masz juz taty :no:

:*

Powiem Ci, ze 12 kwietnia minela pierwsza rocznica smierci taty a do mnie to nadal srednio dociera. Ciagle mam wrazenie, ze jak pojade do domu to jak zwykle zobacze go krzatajacego sie na podworku.

Mojego K mama nie zyje juz 10 lat a nadal to strasznie przezywa :(

jeju nie wyobrazam sobie tego...musisz sie jakos trzymac, musisz..mojego Tomka tata nie zyje juz ponad 20 lat a moje Tomek ciagle teskni...

jeju nie wyobrazam sobie tego...musisz sie jakos trzymac, musisz..mojego Tomka tata nie zyje juz ponad 20 lat a moje Tomek ciagle teskni...

Jakis sie trzymam. Biore antydepresanty bo ostatni rok po prostu mnie zlamal :(
Najgorzej jest jak sobie z K cos tam zagniemy gadac o rodzicach i zazwyczaj konczy sie tym, ze oboje ryczymy.

reklama
anula: tobie też się nic nie chce? uffff to czuję się rozgrzeszona :)

xbum: co tam? Jak tam?

paraplu: w ogóle to witam nową koleżankę. Jakbyś mogła napisać coś o sobie to byłoby miło i od razu raźniej by się zrobiło. Bo tak nie bardzo wiem co i jak.

Do góry