powinni se zadac pytanie czy da rade dotrwac i ja przejsc jesli kaza mu 6 lat czekac, dzizas, masakra jakas!Co tam 2017 mój ojciec ma operację w 2022 r
Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powinni se zadac pytanie czy da rade dotrwac i ja przejsc jesli kaza mu 6 lat czekac, dzizas, masakra jakas!Co tam 2017 mój ojciec ma operację w 2022 r
mamy chory system naprawde!Wizyta prywatna no bo co innego? Ten termin na 2017 sobie zostawila, zawsze to jedna wizyta taniej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
przykro mi, ze nie masz juz tatyChociaz np. Na OIOM kardiochirurgiczny z Kielcach to zlego slowa powiedziec nie moge. Tatko mial bardzo dobra opieke, przebadany byl od gory do dolu, jego pobyt tam kosztowal kilkaset tysiecy zl. lekarze zawsze mieli czas by porozmawiac a jak tatko zmarl to jego lekarz akurat byl na operacji ale znalazl zastepstwo tylko po to aby moc z mama porozmawiac I pomoc w procedurze.
przykro mi, ze nie masz juz taty
jeju nie wyobrazam sobie tego...musisz sie jakos trzymac, musisz..mojego Tomka tata nie zyje juz ponad 20 lat a moje Tomek ciagle teskni...:*
Powiem Ci, ze 12 kwietnia minela pierwsza rocznica smierci taty a do mnie to nadal srednio dociera. Ciagle mam wrazenie, ze jak pojade do domu to jak zwykle zobacze go krzatajacego sie na podworku.
Mojego K mama nie zyje juz 10 lat a nadal to strasznie przezywa
a Hey .... bez fajerwerek .... jakoś weny nie mam na pisanie ...deszcz pada i ogólnie do d..yanula dzień dobry co tam ?
jeju nie wyobrazam sobie tego...musisz sie jakos trzymac, musisz..mojego Tomka tata nie zyje juz ponad 20 lat a moje Tomek ciagle teskni...