reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum- te niebieskie miały buć mocniejsze niby wypiłam trochę coli przed zrobieniem ....zrobię jutro porównam , te z rossmana napewno bardziej higieniczne , ale znowu cenowo taniej na necie , a tu niewiadomo ile jeszcze cykli :)

Jugoslawa mowisz ze czujesz jak jajaniki pracuja? No co ty ja nic nieczuje! Tak jakbym nic niebrala:/

Luska napewno cieszy Was ze macie plan dzialania;)
I zaciskam kciuki &&&&&

Jeny dzis ale mam leniwy dzien pogoda straszna:/

xbum: też planuję spacerek wieczorny. Mam nadzieję, że się uda wyjść. Jakiś leniwy ten piątek...umysłowo leniwy :|

paraplu: i jak się mieszka w holandii? Tak na prawdę czas się nie liczy, bo jak człowiek czuje, że to to już wie co ma robić :) Powodzenia wam życzę :)

moniusia: hahaha skąd ja to znam :D I co siknęłaś? :D

julia: czujesz już jajniki po clo? Ja na tej swojej dawce to znowu będę latać :D A to tylko półówkę więcej :| Nie wiem co bym robiła gdybym brała 2 albo 3 :D Haha

nati: i jak test owulacyjny? owulacja blisko?

Odkurzyłam, podłogę umyłam, pranie narzuty z sypialni wstawiłam i gary do zmywarki też załączyłam. Teraz tylko chwila odpoczynku i na spacer ruszamy koło 17.30. Może kawkę zbożową sobie strzelę? A czemu nie :D
Postanowiłam, że mycie okien zostawię sobie na za tydzień, bo gości będziemy mieć, to umyję przed samym ich przyjściem :D

Ogolnie okej ale jakbym wygrala w totka to nie zastanawialabym sie ani chwili i wpakowalabym sie w pierwszy samolot do Polski. Co u siebie to u siebie, dom, rodzina, przyjaciele. A tutaj sami jak palec :( nic dziwnego, ze od jakichs ponad 2 lat mam depresje, od 7 miesiecy sie lecze i chodze na terapie :(

Luska22 ano daleko :/ ale pocieszam sie tym, ze to nadal ten sam kontynent :) znajoma az do Kanady wyjechala.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu ja tez mialam depreche wiec wiem co to znaczy jak babcia umarla potem chlopak mnie probowal zgwalcic chcialam odebrac sobie zycie przyjaciel mi pomogl sytuacja w domu tata alkoholik wiec chodzilam do psychologa ale krotko bo moj obecny maz wyciagnal mnie z dolka i od 8 lat jestesmy razem a od 2 mazenstwem

reklama
Do góry