reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
niby tak, bys widziala moje zdziwienie, w koncu endokrynolog-ginekolog powiwien tez tarczyce badac tak? czy ja juz glupia jestem i nie kumam tego swiata szpitalnego? ehh

Nie kumasz swiata NFZ Le nie boj zaby, nie Ty jedna.

Moja mama ma guzy na tarczycy i ma chodzi regularnie na badania i z badaniami na kontrole. I teraz sluchaj jaki cyrk...zrobila te badania we wrzesniu 2014 i jak dostala wyniki to zadzwonila do poradni aby umowic sie na wizyte i dostala termin na grudzien...2017 !!!
Nie nie pomylilam cyferek! Dzwoniac ze wrzesniu 2014 dostala termin na grudzien 2017 !!!!' Przeciez to paranoja !!! Ponad 2 (!) lata czekac na kontrolna wizyte! Przeciez to badania huz nieaktualne i chilera wie co sie przez te 2 lata z tarczyca dzieje. Wszystko mi opadlo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

lux: A powiedziałaś, że się starasz o dziecko? Bo to może mieć jakieś znaczenie. Mi się wydaje, że taki ginekolog - endokrynolog to się zajmuje kłopotami ginekologicznymi w powiązaniu z hormonami itp. A sama tarczyca to podpada chyba pod zwykłego endokrynologa.

paraplu: terminy do specjalistów na NFZ to jakaś paranoja :/ A ponoć będzie jeszcze gorzej, bo z roku na rok jest mniej lekarzy specjalistów, którzy chcą pracować w naszym kraju :(

Nie kumasz swiata NFZ Le nie boj zaby, nie Ty jedna.

Moja mama ma guzy na tarczycy i ma chodzi regularnie na badania i z badaniami na kontrole. I teraz sluchaj jaki cyrk...zrobila te badania we wrzesniu 2014 i jak dostala wyniki to zadzwonila do poradni aby umowic sie na wizyte i dostala termin na grudzien...2017 !!!
Nie nie pomylilam cyferek! Dzwoniac ze wrzesniu 2014 dostala termin na grudzien 2017 !!!!' Przeciez to paranoja !!! Ponad 2 (!) lata czekac na kontrolna wizyte! Przeciez to badania huz nieaktualne i chilera wie co sie przez te 2 lata z tarczyca dzieje. Wszystko mi opadlo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nie no to ja lepiej, bo dwa miechy sie tylko na Polnej czeka na wizyte, ehh, szkoda slow na tych lekarzy i jak mama se potem poradzila?

lux: A powiedziałaś, że się starasz o dziecko? Bo to może mieć jakieś znaczenie. Mi się wydaje, że taki ginekolog - endokrynolog to się zajmuje kłopotami ginekologicznymi w powiązaniu z hormonami itp. A sama tarczyca to podpada chyba pod zwykłego endokrynologa.

paraplu: terminy do specjalistów na NFZ to jakaś paranoja :/ A ponoć będzie jeszcze gorzej, bo z roku na rok jest mniej lekarzy specjalistów, którzy chcą pracować w naszym kraju :(
no tak!! i tlumacze jej, ze wlasnie szukam gina-endo zeby sie mna zajal bo staram sie o dziecko i te skoki tsh mnie niepokoja, to mi odp, ze mam miec skierowanie najlepiej od ginki wtedy sie zobaczy co i jak...masakra jakas

reklama
Do góry