reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hejo;)

Xbum ja @ mam krotkie wczoraj dzis 5 dc a wczoraj juz minimalne plamienie;)

U mnie pogoda znow kiepska...zimno rano 5 stopni brrrr.

Jugoslawa ja testow niebede robia, zostawie tylko ten sam monitoring i starczy;) niechce sie nakrecac dodatkowo heh.
I napeeno niebede testowac jak bylo to teraz hehe

Dzień dobry ....
Jugo- dopisz mi wizytę u giną 18.04- to bedzie 2/3 dni przez ow zrobię monitoring
Dzis u mnie znowu wysoka temperatura 36,7 :-/
Dzis 9dc - przez moje krótkie @ powinnam testować , a jakoś nie mam weny muszę wyjsć z domu pooddychać troche smogiem
Miłego dnia

Tęczowa, też tak może byc. Wczoraj wieczorem dwa razy mnie tak zabolało w podbrzuszu ale stwierdziłam ze to nie jest jakieś poważne pobolewanie bo wcześniej też się zdarzało.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Hejka dziewczyny
Karola plamienie może właśnie być związane z terminem miesiączki ewentualnie seks lub wysiłek. Oby już było dobrze. Na następnym usg już piękny dzidziuś będzie do ciebie machał :-)

Bum super ze okres przyszedł w miarę w terminie. Bardzo się cieszę. Może następnego już nie będzie:-)

Lusia ale piękny pęcherzyk!! I to jak wcześnie. Ja mam owu ok 20 dnia cyklu zawsze. Nigdy wcześniej jak przed 15 dc nie miałam. Dzialajcie teraz ile się da:-) liczę na efekty za dwa tygodnie.

Kruczyca życzę Tobie i twojemu prawie mężowi wszystkiego co najlepsze. Dużo szczęścia i miłości, cierpliwości i spełnienia marzeń. I owocnej nocy poślubnej.

Ja się czuję lepiej i psychicznie i fizycznie. Czekam na okres.

mialam maly zapierdziel w pracy, ale juz sie uspokoilo...wczoraj jak bylam placic za mieszkanie to gadalam z moja lekarka rodzinna (od niej wynajmuje mieszkanie) i ona mi polecila w Poznaniu na Polnej fajna pania doktor ginekolog-endokrynolog, najpierw w maju do tej mojej tu pojde zwyklej ginki i ona tez jest z polnej i moze cos wiecej mi pomoze, pokieruje jakos z tymi moimi wahaniami tsh

julia: ja mam testy przygotowane, bo pewnie znowu będę miała zastrzyk, nie wiem też na ile wizyt mi sie uda pójść. Może ja teraz go za wcześnie zrobiłam albo coś. Teraz chcę to bardziej kontrolować. A i testowac to ja też nie będę. Mam zamiar czekac do terminu @ :D

nati: już wpisuję :)

lux: miło, że napisałaś, bo jakoś dawno cię u nas na wątku nie było :(

reklama
Do góry