reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

On nie dość ze chudy, to jeszcze nie pije, wiec jak tak kilka razy w roku ma okazje to zwłoki z niego zostają [emoji38] ja bym tak szybko nie padła jak on [emoji12] ostatnio po andrzejkach, gdzie piłam nie mało i tylko wódkę, wróciłam po 2 i jeszcze z nim siedziałam chwile i chyba nawet bzykanko zaliczyłam [emoji23][emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Wy to agentki jesteście [emoji23][emoji23]
Az się poplulam ze śmiechu[emoji23]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

[emoji16]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Obejrzalam jakiegoś pol filmu , wypilam pol wina i ide spać , wyspie się poku go nie ma [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Masz racje Bum wyspać sie mozna tylko wtedy jak ich nie ma [emoji53] ja już od 5 nie śpię [emoji35] szkoda gadać. Chyba zrobie sobie kawę i zacznę wykonywać plan dnia, z jedna mała różnica, ze miałam spać do 9 conajmniej [emoji20] i myśle, ze moj chłop wcale nie bedzie dzis w stanie jechać po prezenty. Ale go kuźwa tak urządzę! Pojadę sobie niedługo na Szczecin. Kupie co mam kupić, ale do domu nie przyniosę. I powiem ze o prezenty dla swojej rodziny martwi sie sam, bo już go od tygodnia prosiłam, żeby jechać, albo żeby chociaż wymyślił co!!! A tak nie dość ze na ostatnia chwile to jeszcze na mojej głowie [emoji55]

A czemu nie pojedzie po prezenty?

Moj dopiero wrócił i mnie obudził, ale wygląda normlanie .. Nawet wziął psy juz na dwor .

No ja zaraz tez wstaje i muszepo jakieś ubrania malej jechać bo rajstop to ma 2 pary na chodzie...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Bum bo zwierza sie od rana wielkiemu bratu [emoji23] zatruł sie chłop jak nic! [emoji37]

A czemu nie pojedzie po prezenty?

Moj dopiero wrócił i mnie obudził, ale wygląda normlanie .. Nawet wziął psy juz na dwor .

No ja zaraz tez wstaje i muszepo jakieś ubrania malej jechać bo rajstop to ma 2 pary na chodzie...

...życie cudem jest...
Pewnie się przespał, patrz jaki grzeczny napije się, wytrzeźwieje i dopiero wruci.
Mój jak się załatwi to ożywa dopiero o 17.00 następnego dnia po piwie ale tylko latem tak szaleje, jakaś palma mu odbija.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie się przespał, patrz jaki grzeczny napije się, wytrzeźwieje i dopiero wruci.
Mój jak się załatwi to ożywa dopiero o 17.00 następnego dnia po piwie ale tylko latem tak szaleje, jakaś palma mu odbija.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj ożyje wieczorem. Tak samo było dwa lata temu jak został z moim dziadkiem sam i dziadziuś postanowił zrobic degustacje swojej super wódeczki (spirytus rozcieńczany sokiem wiśniowym).

Do góry