reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Carmen wszystkiego najlepszego dla córci! [emoji322][emoji323][emoji320][emoji320]
Bum mnie tez sluz zalewa, a moj chłop zalewa robaka [emoji23]
Kot siedzi koło tych pakunków i myśli "kuźwa, psy dostały więcej" [emoji12]
Co do owłosienia to ja tez mam wąsy ale białe takie ze ich nie widac ale i tak mnie wkurzają, a z drugiej strony boje sie ich ruszać, żeby nie zaczęły rosnąć ciemniejsze i grubsze [emoji54]
Więcej nie pamietam.
Padam ogólnie na twarz, a jeszcze tyle do zrobienia [emoji33]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama

Piękna choinka!
Ja swojego chłopa ostatni raz puściłam samego po choinke. Mam badyla po sam sufit i jeszcze jakis taki nieforemny [emoji20]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Piękna choinka!
Ja swojego chłopa ostatni raz puściłam samego po choinke. Mam badyla po sam sufit i jeszcze jakis taki nieforemny [emoji20]

Dziękuje. :) Znajdź najładniejszą stronę na przód, a nieforemna strona niech się chowa :) My razem wybieraliśmy, albo coś poskracaj :D

Agnesis a ty przygotowana na wieczor ? Ja szybko na dół do sklepu skoczylam bo przecież tez się trzeba zrelaksowac i kupiłam carlo rossi fioletowe [emoji50]

Wonderful u mnie to zbytnio nie możliwe, ale zrobię tak ino by mieć pewność [emoji38]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie karp pokrojony w pół dzwonka :) grzyby na wywar do barszczu się gotuje. Kapusta na farsz do pierogów ugotowana :D na dziś spokój

Jeszcze z moim podłogi przelecieliśmy :) jutro sądny dzień :D najwiecej roboty :)

Carmen - ależ słodko wyglasz z małą :D zazdaszczam

Carmen wszystkiego najlepszego dla córci! [emoji322][emoji323][emoji320][emoji320]
Bum mnie tez sluz zalewa, a moj chłop zalewa robaka [emoji23]
Kot siedzi koło tych pakunków i myśli "kuźwa, psy dostały więcej" [emoji12]
Co do owłosienia to ja tez mam wąsy ale białe takie ze ich nie widac ale i tak mnie wkurzają, a z drugiej strony boje sie ich ruszać, żeby nie zaczęły rosnąć ciemniejsze i grubsze [emoji54]
Więcej nie pamietam.
Padam ogólnie na twarz, a jeszcze tyle do zrobienia [emoji33]

Dziekuje [emoji8][emoji8][emoji8]

A sie zakrywam [emoji14][emoji14][emoji14][emoji14][emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie karp pokrojony w pół dzwonka :) grzyby na wywar do barszczu się gotuje. Kapusta na farsz do pierogów ugotowana :D na dziś spokój

Jeszcze z moim podłogi przelecieliśmy :) jutro sądny dzień :D najwiecej roboty :)

Carmen - ależ słodko wyglasz z małą :D zazdaszczam
JeszczE troche i tez tak sie bedziesz calowala.
Dobra lece sie ogarniac. Musze sie przytapetowac,bo blada jestem jak sciana [emoji1][emoji1] pozniej jebne sobie fotke i wstawie [emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry