reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum taaa wino jest, ale jakoś na razie nie mam ochoty na nie [emoji55] moze jak młody pójdzie spać. Na razie z chrześnicą S cos mi znow tworzą w kuchni, tym razem cos z owocami i bita śmietana [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Dziękuje. :) Znajdź najładniejszą stronę na przód, a nieforemna strona niech się chowa :) My razem wybieraliśmy, albo coś poskracaj :D

Myślałam o tym żeby ja sekatorem potraktować na bokach, ale w sumie mam to już gdzies. Ubraliśmy ja z dzieciakami i niech stoi sobie badyl, po świętach ja wypieprze [emoji23]
Moj pewnie jak wróci to bedzie sie zachwycał ze taka duuuza i ładna [emoji38] faceci [emoji849]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Myślałam o tym żeby ja sekatorem potraktować na bokach, ale w sumie mam to już gdzies. Ubraliśmy ja z dzieciakami i niech stoi sobie badyl, po świętach ja wypieprze [emoji23]
Moj pewnie jak wróci to bedzie sie zachwycał ze taka duuuza i ładna [emoji38] faceci [emoji849]

Hehe i prawidłowe podejście. :) A mąż niech się zachwyca, będzie ją później wynosił. :D

My z Lencia tobimy sobie jajeczko :)

1482426089-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi dzieci zrobiły deser [emoji38]
8db420dd8ad5829169c610101820d794.jpg

be840249294965717ee4e96de3e9f69b.jpg

To pod bita śmietana to owoce zblendowane [emoji12]

Artemida Młoda ma 11 lat juz i uwielbia robić cos do jedzenia [emoji38] jak przychodzi i wyczai ze cos robie to zaraz przychodzi pomagać [emoji6]

reklama
Patrzcie to
[emoji7][emoji7][emoji38]
Młody gada jak mojego brata syn [emoji1]

Do góry