reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida współczuję :-( moja siostra ma alergie na różne kosmetyki. Jak w gimnazjum jakąś pomadkę wypróbowała na dłoni, to potem 3 tygodnie na zastrzyki jeździła do ośrodka takiej paskudnej wysypki dostała na ciele. W ciąży z Kacprem też leżała w szpitalu bo od jakiegoś kremu przeciwko rozstępom dostała pokrzywki na całym ciele...

reklama
Carmen Artemida a ten wąs u Was to jest jasnego koloru czy ciemnego?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
U mnie go niby nie widac,ale ja stane przy swietle dziennym to wygladam jak sum [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1] ale ciemny jest [emoji35][emoji35]
Bummmmm dzieeeeekuje

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety u mnie taki mieszany ciemny z meszkiem... dlatego robie regularnie woskowanie :D
Czasem jakieś grube czarne na brodzie wyskakują to traktuje pinesą... kolejny efekt uboczny PCOS... czasem pojawiają się na cyckach i pod pępiem....aż człowiekowi się płakać chce :( ale usuwam

Zastanawiam się nad laserowym usuwaniem ale to jednak koszty
Jo..masz racje. Ja na brodzie tez mam zawsze pojedyncze trzy ze juz moj do mnie mowi ze jak baba jaga wygladam[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] tez zawsze skubne pinsetka. I wokol sutkow tez juz widzialam.

Kosmetyczke mi pod blokiem otworzyli wiec mam blisko i tylko 3 euro place

Witajcie dziewczyny u mnie też pracowicie od rana. Wredota przyszła wczoraj tak jak obstawiałam. Kolejna na 20 stycznia ale trzeba działać, żeby jej nie było. :D

A o nogach to nie wspomne. Z jednej cebulki wychodza mi nawet po 3-4 wloski.
Dajmy przyklad ze jak sie ogole maszynka w poniedzialek to w czwartek juz sa takie dlugie i czarne,ze naprawde nawet mezczyzni tak nie maja!!!!!! Teraz sie zcfanilam i robie sobie depilatorem wiec miesiac mam z glowy. Maszynka to najgorsza glupota w moim przypadku. Zawsze bylam bardzo owlosiona ale przy pco to potrojnie jestem[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] jestem praktycznie wszedzie owlosiona..ale mojemu to nie przeszkadza. Jak go poznalam to sie wstydzilam i wiecie myslam ze moze mnie nie zaakceptuje. No ale poszlo inaczej,stracil £eb i kocha mnie taka jaka jestem [emoji14][emoji1]

Jo..masz racje. Ja na brodzie tez mam zawsze pojedyncze trzy ze juz moj do mnie mowi ze jak baba jaga wygladam[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35] tez zawsze skubne pinsetka. I wokol sutkow tez juz widzialam.

Kosmetyczke mi pod blokiem otworzyli wiec mam blisko i tylko 3 euro place

Człowiek nie dość że nie może w ciaże zajść to jeszcze zaczynam jak facet wygldać :/ nie ma nic gorszego dla kobiety ;(

To i ja się pochwalę swoją choinką.
SAM_4135.JPG
SAM_4137.JPG

Załączniki

• SAM_4135.JPG
    SAM_4135.JPG
    207,9 KB · Wyświetleń: 200
  • SAM_4137.JPG
    SAM_4137.JPG
    191,3 KB · Wyświetleń: 202
Wniósł bez problemu , dzieciaki zadowolone , dziewczyna obrożę podpasowaly i nowe smycze [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
... życie cudem jest ...

reklama
Do góry