reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Patrzcie to
[emoji7][emoji7][emoji38]
Młody gada jak mojego brata syn [emoji1]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ale słodziak, jak się cieszył, sama radość w dziecku :)

reklama
Ale słodziak, jak się cieszył, sama radość w dziecku :)

Moj brat ma syna trochę młodszego, jeszcze tak dużo nie mówi, ale taka sama radość od niego bije, z takim zachwytem mówi jak cos ciekawego zobaczy takim słodkim głosikiem "aga look" albo "bacia i like it" a tak słodko to brzmi, ze sie człowiek rozpływa [emoji2][emoji2][emoji2]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Moj brat ma syna trochę młodszego, jeszcze tak dużo nie mówi, ale taka sama radość od niego bije, z takim zachwytem mówi jak cos ciekawego zobaczy takim słodkim głosikiem "aga look" albo "bacia i like it" a tak słodko to brzmi, ze sie człowiek rozpływa [emoji2][emoji2][emoji2]

No takie maluchy mówiące z akcentem rozczujają :) Święta to dla dzieci wyjątkowy czas, a Ci rodzice z filmiku jacy pomysłowi, żeby pokazać dziecku, że mikołaj był w domu :)

No takie maluchy mówiące z akcentem rozczujają :) Święta to dla dzieci wyjątkowy czas, a Ci rodzice z filmiku jacy pomysłowi, żeby pokazać dziecku, że mikołaj był w domu :)

No za pomysł medal powinni dostać [emoji4] myśle, ze reakcja ich malucha była wlasnie jak najlepsza nagroda [emoji6]

No za pomysł medal powinni dostać [emoji4] myśle, ze reakcja ich malucha była wlasnie jak najlepsza nagroda [emoji6]

Dokładnie dla takiej reakcji warto było narobić śladów i zrobić całą otoczkę. Rodzice zachwyceni :)

Witajcie dziewczyny

Od samego rana dopiero teraz udało mi się usiąść

Zakupy, pichcenie, sprzątanie...
Wszystko na raz

Ale to co najgorsze ogarnęłam

Ja jutro i w sobotę pichcenie, a małż będzie ogarniał resztę sprzątania

Carmen najlepsze życzenia dla Córci [emoji272][emoji254][emoji255][emoji513][emoji513][emoji320][emoji320]
Ja też się w tym roku wzruszyłam jak Młodej na piąte urodziny życzenia składałam, czas tak szybko ucieka.. .

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

No to wino w ruch! Ide kupić druga butelkę [emoji23]

A ja się wzięłam za robótki ręczne :-D

Oto efekty. Chyba mnie nosi coś

1482436449-1d1mld.jpeg

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Agnesis zaraz się dołącze , tylko włosy wysusze , młoda śpi i pijemy [emoji5] małż wrócił [emoji23]?

Artemida no cos cie nosi [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Bum nie wrócił, ale dzwonil już 3 razy, czyli sie upił już [emoji23]

Do góry