reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A,ja w końcu po wielu miesiącach walki ze sobą zrobiłam porządek w szafie. 3 godz roboty [emoji43][emoji43][emoji43]. I wór do wywalenia. Szukam jakiejś fundacji lub domu samotnej matki bo rzeczy są w stanie idealnym.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene podziwiam cie:-) piękny pomysł z oddaniem ubrań . Ja mam mega lenia ech tylko obiad zrobiłam i będę leżeć chyba już do wieczora. Jak to dobrze że w mieszkaniu względnie czysto bo tydzień temu mega wysprzątałam.

Tynka uwierz ze już musiałam bo nic nie mogłam znaleźć w przeciwnym razie dalej byłby burdel pół roku. Z co do rzeczy może ktoś skorzysta niż jakbym miała wyrzucić. Choć szkoda mi oddawać ale postanowiłam. Zawsze mówię aaaa przyda się założę i gucio.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeszcze teściowa się przydupczyla wrrr , całe szczęście juz poszła [emoji4][emoji4]

A co do kuriera to oni chyba do 30kg wnoszą potem to dobra wola albo wniesie albo nie , P wyszedł do pracy , więc musi wnieść innej opcji nie ma , nie przytargam tego sama , obejrzymy na razie czekam....

Moje 2 letnie tez mi juz odpsyknie i powie mamo idź stąd i trzasnie drzwiami ze swojego pokoju [emoji23]

Tynka ja kuriera powyżej 99zł miałam gratis, a to DHL nie lubie żadnego z tej firmy...

Carmen sto lat dla myszeczki ! [emoji512][emoji320][emoji322] duzooo prezentow!

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
... życie cudem jest ...

lusia szkoda , ze mi nie pomaga takie przytulanki ....

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
... życie cudem jest ...

DUŻOOOO PREZENTÓW [emoji319][emoji320][emoji319][emoji320][emoji319][emoji320][emoji319]
IMG_20161222_140613.png

Załączniki

• IMG_20161222_140613.png
    IMG_20161222_140613.png
    133,1 KB · Wyświetleń: 172
Carmen Artemida a ten wąs u Was to jest jasnego koloru czy ciemnego?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Carmen Artemida a ten wąs u Was to jest jasnego koloru czy ciemnego?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Niestety u mnie taki mieszany ciemny z meszkiem... dlatego robie regularnie woskowanie :D
Czasem jakieś grube czarne na brodzie wyskakują to traktuje pinesą... kolejny efekt uboczny PCOS... czasem pojawiają się na cyckach i pod pępiem....aż człowiekowi się płakać chce :( ale usuwam

Zastanawiam się nad laserowym usuwaniem ale to jednak koszty

Do góry