reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze??
Nie odzywam się u Was, ale czytam cały czas i zaglądam czy aby którejś się nie udało. Bardzo Wam wszystkim kibicuję i mam nadzieję, że może świąteczno-sylwestrowe zawirowania doprowadzą do dwóch kresek!

reklama
Tęczowa pewnie, ze pamiętamy [emoji4] mam nadzieje, ze u Was wszystko Ok [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Agnesis, na razie dzięki Bogu wszystko dobrze. Jutro będzie 11w0d, więc wkraczamy w bezpieczny czas-MAM NADZIEJĘ!ale nie ukrywam, że od początku dygam i to już powoli jak paranoja...ale chyba nie pozbędę się tego do dnia, kiedy nie zobaczymy się z maluszkiem poza moim brzuchem

Dzień dobry dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze??
Nie odzywam się u Was, ale czytam cały czas i zaglądam czy aby którejś się nie udało. Bardzo Wam wszystkim kibicuję i mam nadzieję, że może świąteczno-sylwestrowe zawirowania doprowadzą do dwóch kresek!
Teczowa jasne,ze cie pamietamy
Wszystko bedzie dobrze zobaczysz
Agnesis..no za pozno sie zaczelysmy starac.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen zobaczymy jakie będzie w smaku hahahaha bo inaczej chłop wpuścił mi wpitol [emoji23][emoji23][emoji23]
1482160531-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wonderful tamto to chyba nie dla mnie .... Ja cos takiego, to ponoc z jakiegos filmu siostrzenica od P jest w nich zakochana ponoć [emoji23][emoji23]

Tęczowa no jasne , ze pamiętamy ty nam tu nic nie piszesz [emoji6]
1482160764-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry