reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Będzie brokuł. Huk co wyjdzie to wyjdzie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak,tak moze byc brokul. Tez juz z.nim robilam
Sorry bylam na przedstawieniu w przedszkolu

To moj maly elfik - blondynka jak co [emoji14]
1482157489-1d1mld.jpeg

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum nudzi Ci sie? [emoji12][emoji38]
Rene brzuszek śliczny [emoji7] będziesz miała dwie piękne księżniczki [emoji4][emoji4][emoji4][emoji16]
Carmen dużo łez wysłałaś? [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

agnesis bo przecież w wieku 16 lat rodzine sie juz planuje hahs sorry może to juz w wieku 15 było [emoji23][emoji23][emoji23]

Carmen śliczna corcia , matka chusteczki mokre?

agnesis no trochę , od szwagierki córki wzięłam i kuzwa wszystko czarne z paroma twarzami...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum nudzi Ci sie? [emoji12][emoji38]
Rene brzuszek śliczny [emoji7] będziesz miała dwie piękne księżniczki [emoji4][emoji4][emoji4][emoji16]
Carmen dużo łez wysłałaś? [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Z poczatku mialam szkliste oczy i wiadomo,ale potem skupilam sie troche na kamerowaniu wiec jakos sie opamietalam..ale nie ukrywam bylo ciezko

agnesis bo przecież w wieku 16 lat rodzine sie juz planuje hahs sorry może to juz w wieku 15 było [emoji23][emoji23][emoji23]

Carmen śliczna corcia , matka chusteczki mokre?

agnesis no trochę , od szwagierki córki wzięłam i kuzwa wszystko czarne z paroma twarzami...

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w wieku 16 lat to sie jeszcze nie bzykalam za moich czasow
No qurwa powiedziala co wiedziala[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ja bym chyba po ryju dostala jakbym w takim wieku rodzine planowala. Szok
normalnie
Obylo sie bez chusteczek
Obtarlam sie placem jak co

Ostatnia edycja:
Bum no moze być i 15 bo 7 miesięcy starań plus 9 miesięcy ciazy to by było [emoji23]
Ja już kur*a wiem dlaczego my nie możemy zajść w ciaze!!! Jesteśmy zwyczajnie za stare! Za późno żeśmy sie wzięły do roboty! I po co było to dziewictwo tak trzymać [emoji23][emoji23][emoji23] było w gimnazjum/podstawówce już dzieci planować!

reklama
xBum co za puzzle składasz? Ja ostatnio zobaczylam coś t takiego, to dopiero wyzwanie. :D
s-l1000.jpg
pol_pl_Clementoni-Puzzle-Impossible-MINIONKI-1000-el--39236_4.jpg

Załączniki

• s-l1000.jpg
    s-l1000.jpg
    80,6 KB · Wyświetleń: 145
  • pol_pl_Clementoni-Puzzle-Impossible-MINIONKI-1000-el--39236_4.jpg
    pol_pl_Clementoni-Puzzle-Impossible-MINIONKI-1000-el--39236_4.jpg
    245,5 KB · Wyświetleń: 144
Do góry