reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nata ja staram sie rok nienakrecam cykle mam popieprzone i długie i co nic nie ma ... Wiec nie ma różnicy jak dla mnie.
Narkomanki , lumpeciary, alkoholiczki kuzwa moga mieć
5 a kobieta , ktora pragnie dziecka nie ma go , wiec chyna jest to cos nie tak ...

Anula do świat macie tydzień , jeszcze czas [emoji6]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny skoro boli was wiesc o pozytywnych to po co kozystacie z forum ??? Po drugie badaliscie sie i wasi partnerzy na plodnosc ???

Siedzimy sobie tu w małym gronie, nam tu dobrze. W tamtym wątku się nie udzielam bo po prostu nie moge.... czasem czytam, może któraś wpadła na ciekawy lek bądź suplement, żeby czegoś się dowiedzieć...
a czasem przeżywanie tej niedoli z innymi kobietami jest łatwiejsze...

Ja się leczę i dlatego nadal to tak boli...

Dziewczyny
To jest tak że każda z nas jest inna i każda przeżywa to na swój sposób
Bez urazy Nata ale wiem z doświadczenia że zawsze, bez względu na to, jak dobrze się innym życzy, w takich momentach jak pozytywne testy innych, zaboli i nie ma przeproś

Wiem też z doświadczenia że mówienie staraczkom, które się starają kilkanaście i więcej cykli by odpuściły, mija się z celem, bo łatwo powiedzieć trudniej zrobić

Tobie się udało odpuścić szybko, i chwała Bogu
Mnie to poprzednio zajęło 4 długie lata, 50 długich i ciężkich cykli
I tak na prawdę nigdy się nie dowiem czy zaszłam bo odpuściłam czy dlatego że i tak to był nasz czas
Każda z nas potrzebuje innego czasu i innych okoliczności by odpuścić
Pizwólmy sobie wzajemnie na to by każda z nas robiła to według własnego sumienia, wytrzymałości psychicznej i czegokolwiek innego co tym wszystkim rządzi
Nie oceniajmy się, nie po to tu jesteśmy

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Dziewczyny skoro boli was wiesc o pozytywnych to po co kozystacie z forum ??? Po drugie badaliscie sie i wasi partnerzy na plodnosc ???
Zabierz proszę swoje mądrości :) Spamujesz od rana do wieczora wszystkie wątki, zakładasz masę niepotrzebnych tematów o byle pierdołę, i jeszcze masz czelność przychodzić do Nas nie będąc staraczką i głosić swoje farmazony. Ponoć masz dziecko ... kiedy Ty masz czas dla niego jak okupujesz od rana do wieczora forum ?

Nata mamy tu swoje kameralne grono, wspieramy sie, pocieszamy, dzielimy sie wiedza, rozmawiamy tez o wielu innych rzeczach. Kiedy widzimy pozytywny test zżera nas być moze zazdrość, inne czuja smutek, kolejne żal... ale to chyba nie zabrania nam korzystania z forum? To zwykle ludzkie odczucia i zachowania. Każda ma prawo być rozżalona, tak jak każda ma prawo być szczęśliwa. Nikomu nie robimy krzywdy. Wiec chyba możemy sie na forum udzielać i dzielić wszelkimi odczuciami?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Nata no cos ty nic ze soba nie robimy i czekamy na zbawienie ... I proszę cię nie odnos sie do wszystkich bo mnie nic nie boli...

Wbilas w ten wątek nic o sobie nie napisalas co i jak -chyba ze przeoczylam to sorry...

Nata no cos ty nic ze soba nie robimy i czekamy na zbawienie ... I proszę cię nie odnos sie do wszystkich bo mnie nic nie boli...

Wbilas w ten wątek nic o sobie nie napisalas co i jak -chyba ze przeoczylam to sorry...

Dla mnie to jest zwykły troll, wlazła też na wątek staraczek z ''ciążą'' :D

reklama
Do góry