reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

[emoji23][emoji23][emoji23] agnesis myślisz , że to hormony czy głupota wrodzona [emoji16][emoji16]

Zapraszam schłodzone , powycieram i winkuje [emoji485] a po drugie polecam te winkoo pyszne [emoji38]
1482095751-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niektorzy staraja sie latami wiec spokjnie

A dodatkowo wpieprzasz sie miedzy nasze rozmowy kompletnie nic o nas nie wiedząc. Tak sie składa, ze niektóre z nas starają sie już całe lata, a niektóre sa po kilku poronieniach i tak tez sie składa, ze po mimo wielu lat badań i leczenia, nie maja 100% pewności, ze zostaną kiedys prawdziwą mamą. Ciekawa jestem jakbyś sie czuła gdybys starała sie przez 5 lat, 10... albo gdybys 3 razy poroniła?

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Carmen ja tam ci powiem ze nikogo nie oceniam ale kurcze jak ktoś w pierwszym czy drugim cyklu zachodzi to zdaje się nie powinien się staraczka nazywać ... zawsze najbardziej mnie wkurzalo to ze laski tu wpadły i po jednym cyklu wiesz co test pozytywny a my walczące od 100 lat - deprecha ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...
No ja wlasnie Anuszka podobnie jak ty mysle....ja dopiero 6 cykl a z nerwow ile juz kud£ow stracilam [emoji35][emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No to ja już sie wyglądałam, mi ulżyło i wróćmy do tego wina [emoji2][emoji2][emoji2]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Artemida taaa my + wino? [emoji2]

reklama
Artemida taaa my + wino? [emoji2]

My wszystkie :D z Winem i to nie jednym :D

Do góry