reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja ogarnelam chalupke,zaraz bede jechala do tescia do szpitala.
Artemida fajnie masz,ze masz polski sklep...ja kiedys tez tutaj mialam ale zamkneli....sledzie sa tutaj tylko te maluskie w bialej zalewie.....a ja wole te duze i w pomidorowej hehhee
No nic. Jak co roku zadowole sie owocami morza,bo tez sa dobre wiec nie narzekam.
W.zeszlym roku polecielismy do pl. W tym zostaje tutaj ale za to na Wielkanoc bede leciala sama z mala.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja właśnie wróciłam do domu i przeżyłam załamanie nerwowe :/ Rano nie było czasu się przyglądać ...
Normalnie zsypana jestem krostami cała :/ twarz, dekolt, plecy ...wyglądam gorzej jak nastolatki ...
Wyłazi efekt clo ... :/ Ja pierdziele przecież to strach ludziom twarz pokazać.

Ja właśnie wróciłam do domu i przeżyłam załamanie nerwowe :/ Rano nie było czasu się przyglądać ...
Normalnie zsypana jestem krostami cała :/ twarz, dekolt, plecy ...wyglądam gorzej jak nastolatki ...
Wyłazi efekt clo ... :/ Ja pierdziele przecież to strach ludziom twarz pokazać.
Może coś jest na żeczy, ja wyglądam tak samo hehe

No i Kazik poszedł do kardiologa i teraz jedzie do szpitala na dokładniejsze badania. Zaraz zawału dostanę :/

Witajcie

Ja mam na dziś plan ogarnąć dom, ugotować obiad, poprać, poodkurzać itp.

Dobrze że Alicja w miare łagodnie przechodzi ospę to nie jest marudna i mogę cokolwiek zrobić [emoji4]

Owulka się zbliża wielkimi krokami bo czuje już jajniki, ale mój mąż nadal nie do życia, więc pewnie na starania będę musiała poczekać do stycznia [emoji37]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A u mnie brak neta...
Jadę na pakiecie z komórce ale długo nie starczy.... Więc miłego dnia wam życzę...

Jak w weekend się net nie pojawi to dopiero we wtorek przyjedzie serwis.... Także nudny weekend się zapowiada

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry .... A ja muła mam ... spać [emoji22][emoji22] .... plan na dziś ? uniatam kanapę póki co ... zaraz po dziecię .... później misja miasto choć nie chce mi się .... młody nocuje dziś u babci a my jutro mamy extremalny dzień - jedziemy w rajdzie [emoji41] będzie się działo ...

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Hejka u mnie 39dc i nadal czekam na ciotke z ameryki [emoji57]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śnieg jej drogę chyba zasypał[emoji34]... ciekawe kiedy raczy się zjawić bo ma lekki poślizg [emoji35]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Tak sobie myślę, że jak babka nie zajdzie do 5 cyklu to potem jest już pod górkę. Nie jest to reguła ale jakoś od dłuższego czasu taką tendencję obserwuję. Np. dzisiaj 2 dziewczyny na innym wątku pozachodziły w 4-tym cyklu, ja w drugą ciążę też tak zaszłam. Kurcze ile jeszcze my będziemy czekać na te ciąże? Ja zaraz wejdę w 13 cykl.

Do góry