reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum -srelu ....młoda dziewczyna jesteś ..i nie mów tak, że nie będziesz miała. Po prostu jest Nam cholernie pod górę zajść ... mi kiedyś gin mówiła ''tylko kobieta bez macicy nie może dzieci mieć'' ...więc nie pękaj ...damy radę.
A psiny piękne ... ta małolata już z Wami zostaje ?:)
Może za 10 lat sie doczekam... Mam plan isc po nowym roku do lekarza jakiegoś co mi @ wyreguluje chociaż, ale na samą myśl mi jest źle ...

Tak młoda zostaje z nami ... Tyle co mi na nią kasy poszło przez te antybiotyki, teraz ostatnio szczepienia + za 3 tygodnie ostatnie i szkoda mi ja oddac komus , kto moze za kilka lat , miesięcy ja wyrzucić kub oddać komuś innemu ... A po drugie Lena sie bardzo do niej przywiązala [emoji6]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie przy 2 tabl na dzień super , tez były 3 jajca tej samej wielkości i cykl 31, owu w 15dc.
A przy 4 tabl nic , byla ale tak jak zawsze....

Ja juz sie pogodzilam , ze dzieci nie bede miała , wiec spoko , a ogólnie to mam 6 .
1481752062-1d1mld.jpeg

Tez mysle pesymistycznie jak ty.....
Kiedys wzajemnie sobie pogratulujemy,bo wierze ze sie uda

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania z każdym cyklem jest to coraz bardziej trudniejsze i się nie chce ....
Ale jak na Ciebie działa to super [emoji6]

Wierz mi że mnie też nie jest łatwo

Mam dni że sobie popłaczę, ale nie poddaje się
Być może zahartowały mnie 4 ciężkie lata starań o córkę i w zasadzie byłam przygotowana na walkę.
Byłoby mi lżej gdybym nie musiała z mężem czasem walczyć, ale cóż.
Wiem że kiedyś się uda. Wierzę w to. A także w to że dużo zależy od naszej głowy.
Dlatego nic na siłę. Czasem potrzeba odsapnąć i nabrać dystansu.

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Witam sie i ja w pozycji leżącej [emoji4] nic mi sie nie chce, słońca mi brak [emoji24]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Carmen nawet nie chce czytać, bo mnie szlak trafi [emoji20][emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Do góry