reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A tam Nessi, nawet jakby mialy byc blizniaki to bys dala rade..ktos by ci pomogl.
Fajnir , ze masz juz plan,ze w razie co jak sie nie uda to bedzie albo inseminacja albo in vitro.
Widzisz moze w taki sposob wyluzujecie obydwoje [emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A tam Nessi, nawet jakby mialy byc blizniaki to bys dala rade..ktos by ci pomogl.
Fajnir , ze masz juz plan,ze w razie co jak sie nie uda to bedzie albo inseminacja albo in vitro.
Widzisz moze w taki sposob wyluzujecie obydwoje [emoji4][emoji4]

Oby! W głowie mi się to ładnie układa, zobaczymy jak będzie w życiu :)
Cieszę się, że nie skupiam się już na tym wszystkim tak bardzo ...czekałam na tą ostatnią wizytę bo już z ręką na sercu miałam dość tych usg ... :) Teraz tylko luzik ...i spokojne czekanie ...nawet nie patrzę ile bo clo mi cykl przesunęło ...:)
Raczę się domowej roboty winkiem niskoprocentowym :) Nie zdążyło mocy nabrać :D Albo nie umiem robić :)

Moze o to chodzi, plan juz jest wiec dlatego czujesz sie wyluzowana. Cokolwiek by nie bylo,to bede 3mala kciuki. Predzej czy pozniej wypali[emoji4][emoji4]
Zreszta ile mozna czekac...

Winko pewnie Jeszcze mocy nie nabralo
Ja dzis sie nie alkoholizuje,bo bylam u dentysty a jak zab mnie zacznie bolec to sie chociaz proszkami potruje [emoji51]

Zreszta dentysta dzis mi dwa k£y odbudowywal,bo jakims cudem ich brakowalo,mialam takie dziory po bokach ze nie wiem [emoji1][emoji1] teraz chiciaz powietrze nie przelatuje i nic nie boli...najlepsze jest to,ze robilam bez nieczulenia bo dentista wie ze sie staram. Ale nie bolalo, w szoku jestem

U mnie przy 2 tabl na dzień super , tez były 3 jajca tej samej wielkości i cykl 31, owu w 15dc.
A przy 4 tabl nic , byla ale tak jak zawsze....

Ja juz sie pogodzilam , ze dzieci nie bede miała , wiec spoko , a ogólnie to mam 6 .
1481752062-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie

U mnie dziś 9 dc
Owulka w sobotę lub niedziele

Ale odpuszvzam ten cykl
Mój mąż przeziębiony, umiera prawie [emoji33] [emoji34]
Ja za nim latać nie będę
Powiedziałam mu że do niedzieli mam dni płodne i niech zrobi z tym co chce
Na nic jednak już w tym roku nie liczę [emoji17]
Jakaś taka do dupy ta końcówka roku....

Nessi trzymam kciuki [emoji106]
Za pozostałe dziewczyny oczywiście też &&&&&

"Nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury."

reklama
Bum -srelu ....młoda dziewczyna jesteś ..i nie mów tak, że nie będziesz miała. Po prostu jest Nam cholernie pod górę zajść ... mi kiedyś gin mówiła ''tylko kobieta bez macicy nie może dzieci mieć'' ...więc nie pękaj ...damy radę.
A psiny piękne ... ta małolata już z Wami zostaje ?:)

Do góry