reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No i ja od zabiegu nie czułam, jak owulka po zabiegu strony zmieniła. Teraz czułam tak naprawdę pierwszy raz ..ale to dopiero przy 3 jajcach. Jeszcze jej mówiłam, że bolało jak diabli, a ona ''boli bo musi'', na invitro po 15 jajek dojrzewa i to dopiero boli...
A może przydałby Ci się monitoring...masz możliwość zrobić go państwowo ? Żeby podejrzeć czy wszystko działa jak w zegarku ?

Na monit pójdę po nowym roku. Teraz owulacja wypada mi na 25 grudnia [emoji6] państwowo to szans nie ma na takie luksusy [emoji12] z reszta zobacze jak to wyjdzie. Najpierw zrobie pakiet hormonów i pójdę do swojego państwowego gina z wynikami. Moze on cokolwiek zaproponuje, choć jego zdaniem mam czas.... a monit prywatnie u nas to chyba 50-60zl za wizytę, wiec warto isc, majątku nie stracę [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Ja bym ocipiała z 4 dzieci w domu :D Mój by się rozwiódł bo zero spokoju :D

[emoji23][emoji23][emoji23]
Oj tam, nie byloby tak zle [emoji28]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Nessi nie wybrzydzaj, bierz co dają [emoji38][emoji38]

Nessi ja wolałabym te twoje 3 niż swoje zero bo przy zerowych jajcach zero szans na ciążę...
Teraz podwójna dawka clo... A @ pewnie jakoś przypadnie po wigilii albo w sama wigilię więc czerwone święta będą....bez prezentu oprócz tego od męża

Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
No podwójna powinna coś ruszyć ...chociaż czytałam, że na jednych działa clo a na innych nie ....
Trzymam kciuki kochana by podwójna zadziałała ...ja z babeczką w poczekalni rozmawiałam to ona bierze po 4 tabletki i ma 1 jajeczko co cykl.

Ja mam ale pełno malutkich. Ostatni cykl wg mojej lekarki to był taki szok dla jajników i za szybko wypuściły. W sumie to wtedy czułam bardzo szybko objawy jakiekolwiek. Teraz nic, cisza na pokładzie.
Wtedy brałam po 1tabl, teraz będę brać po 2tabl raz dziennie i znowu koło 11dc na monitoring pewnie to już po nowym roku będzie on i jeszcze tsh muszę zrobić czy nadal wysokie... No i mój na badania nasienia pójdzie. Także nowy rok mam nadzieję przyniesie jakiś progres w życiu

reklama
Ja mam ale pełno malutkich. Ostatni cykl wg mojej lekarki to był taki szok dla jajników i za szybko wypuściły. W sumie to wtedy czułam bardzo szybko objawy jakiekolwiek. Teraz nic, cisza na pokładzie.
Wtedy brałam po 1tabl, teraz będę brać po 2tabl raz dziennie i znowu koło 11dc na monitoring pewnie to już po nowym roku będzie on i jeszcze tsh muszę zrobić czy nadal wysokie... No i mój na badania nasienia pójdzie. Także nowy rok mam nadzieję przyniesie jakiś progres w życiu

Najważniejsze, że macie jakiś plan ...ja odkąd porobiłam badania i oznajmiłam lekarzowi, że bez leków nie wyjdę to krzątałam się bez ładu i składu licząc tylko na cud...a teraz nastawienie mam zupełnie inne, bo wiem, że jest plan z góry upatrzony i wiemy co mamy robić ... 3 cykle z Clo, 3 cykle z gonadotropinami i inseminacja albo in vitro w razie potrzeby :)
Mając plan już nie główkuję co zrobić jak się nie uda ...

Do góry