reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dobry ...

Ness aleś jajec wychowała - 3 szt ktonkretne -szacun [emoji12] .... trzymam kciuki coby ta 3 szczęśliwa była ....

Bum Hey ...psiaki cudaki :) choć ta malutka całkiem juz spora .... dziś masz dołek a za chwilę będzie lepiej hmm ... planuj i realizuj - glowa zajęta to i samopoczucie lepsze ... ja tam zajmuje się wszystkim i niczym i jest ok ... przymusowy reset wskazany ....

Carmen jak teściu ?

Tynka brzsio cudo .... niezły arbuz będzie [emoji41] ... co tam dziś dobrego puchcisz ?
ja dziś musze się zastanowić co tu na święta robie i listę zakupów spożywczych poczynić bo w sumie to już niedługo ... a ja prezentów nawet nie mam ....

Agnes nie biegasz dziś ? u mnie też szaro buro ale nawet cieplo ci powiem ...

Karola - Olinek jest słodki [emoji7]

Mania a pewnie ze damy rade .... [emoji6]

FB_IMG_1475945713590.jpg

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Załączniki

• FB_IMG_1475945713590.jpg
    FB_IMG_1475945713590.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 227
Hejka:-)

Nessi fiu fiu ale się napracowały te twoje jajniki w tym cyklu! oby tylko nie na darmo:-) teraz odliczamy do testowania!

Carmen ja nie mogę ani czytać ani oglądać takich rzeczy bo mnie krew zalewa! i takie kobiety zostają matkami....brak mi słów...

Bum słodkie psinki. Chyba od razu się polubiły prawda? Masz bardzo dobre serduszko. Zajmiesz się teraz psiakami, świętami i Lenką i odpoczniesz od starań.

Anula ja dziś mam dzień lenia i obiadu nie gotuje. Mój jak wstanie to niech jedzie po pizze jakąś:-)

Karola Oluś cudny:-)

Ja już po wizycie. Młody zdrowy, spał jak suseł wtulony w łożysko i tylko jajka mogłam sobie pooglądać:-) waży 400 g już. Kolejne spotkanie z synkiem 12 stycznia.

Tynka no to super wieści :)

Witajcie

A mnie czeka zaraz wyprawa do weta z naszym yorkiem bo zaniemógł chłopina [emoji17]

Wszystko się wali na ten koniec roku [emoji17]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania a co mu ?
Mój na szczęście dobrze ....
Czuwa ...

20161215_120408.jpg

Carmen kurcze trzeba być dobrej myśli ...

Załączniki

• 20161215_120408.jpg
    20161215_120408.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 227
Mnie tez sie nic nie chce :/
Od 11 do 13:30 pospalam sobie, teraz bede troche tv ogladala i o 15'30 ide odebrac moja ksiezniczke z przedszkola. Pozniej jak wroce to bede musiala mojego psiaka umyc,bo smierdzi znowu pytkami [emoji1] legowisko juz wyprane,wypachnione-teraz czas na niego [emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rene a jak się czujesz ?

Do góry