reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
KWIECIEŃ:
14.04: Azylek - wizyta u ginekologa
14.04: Luska - monitoring
14.04: Nessi - wizyta u ginekologa

15.04: Luska - wizyta u ginekologa
16.04: Kruczyca - ślub
16.04: Luska - monitoring
16.04: Xbum - prolaktyna
18.04: Azylek - endokrynolog
18.04: Xbum - wizyta u ginekologa
19.04: Tęczowa - wizyta i scan
21.04: Julia - monitroing
25.04: Karola - glukoza
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Ostatnia edycja:
Ja dzwoniłam do ośrodka ... (jakoś tak dziwnie się czułam.. jak przegrana)... chciałam skompletować dokumenty, bo M. wczoraj dostał lepszą pracę na miejscu tyle,że na umowie będzie miał mało... i boję się, że będą się czepiać...Dlatego chciałam dostarczyć na ostatni gwizdek zaświadczenie z tej starej pracy gdzie na umowie miał więcej. A tutaj najpierw na spotkanie trzeba się umówić, później dopiero przed szkoleniem dokumenty :( Najwyżej będziemy dawać kasę teściowej na zusy, żebym miała więcej na umowie.. no nie wiem..zawsze coś..

moniusia: nie martw się na zapas takimi sprawami. Budujecie dom, pracujecie, jesteście w stanie zapewnić dobre warunki dziecku. Czasem ta kasa na umowach to bardziej formalność niż coś co ma decydujące znaczenie. Wiele czynników biorą pod uwagę :) Poza tym każdy wie jakie umowy dają pracodawcy, żeby zaoszczędzić. Wystarczy wyjaśnić co i jak :)

moniusia: nie martw się na zapas takimi sprawami. Budujecie dom, pracujecie, jesteście w stanie zapewnić dobre warunki dziecku. Czasem ta kasa na umowach to bardziej formalność niż coś co ma decydujące znaczenie. Wiele czynników biorą pod uwagę :) Poza tym każdy wie jakie umowy dają pracodawcy, żeby zaoszczędzić. Wystarczy wyjaśnić co i jak :)

Mam nadzieję... :) Choć wiesz dla sądu będą ważne konkrety i o to się martwię... No, ale może jakoś to będzie.

reklama
Myślę, że ważniejsze jest to, że w oczach sądu przyszli rodzice adopcyjni są kochającą się parą, która chce stworzyć dom dla dziecka. Finanse można sobie poprawić na różne sposoby, a niektórych spraw nie da się poprawić czy naprawić... Tak więc optymizm, optymizm :)

Do góry