reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

azylek- współczuje migreny
Jugo- czy ja dobrze doczytałam myślisz o bliźniakach ? ja to bym mogła miec nie obraziła bym się , moja siostra ma 5 letnie
U mnie dzis 6dc @ chyba się juz skończyła .... miłego popołudnia

reklama
xbum: nie jest ok skoro masz teraz pęcherzyk dominujący :/ Coś jest nie tak, że one nie rosną wcześniej, czyli brakuje odpowiednich hormonów w danym momencie. A żeby to poprawić to trzeba postymulować organizm różnymi bodźcami. Może wszystko się samo naprawi, też tak może być :) Czasem na skutek nagłego odstawienia leków organizm wraca do normy :D Może na następną wizytę pójdziesz znów do niego, ale już na prowadzenie ciąży :D

nati: ja to mogę i trojaczki mieć. Kwestia tego, żeby ciąża była zdrowa i dzieci urodziły się zdrowe :)

Jugo ja nawet nie wnikam juź w nic co ma być to będzię i obejrzymy czy wytrzymam do sierpnia czy nie ..
ze starań nie rezygnuje bo może coś w 50% zaskoczy do sierpnia ale jakoś nie jestem nastawiona pozytywnie ..

Dziewczyny które nie mają dzieciaczków ja wam na prawdę współczuję tego czekania na pierwsze malenstwo , przeciez ja jakbym małej nie miała to oszaleje , osiwieje i co tylko idzie :oo2:

Bum kochana poszukaj innego gina ja chcialam isc do endo ale terminow brak do konca roku wiec moze pojde prywatnie. Kochana ja jestem z toba wiec sama nie zostaniesz

Bum ja naprawde ci zazdroszcze masz juz lenke a ja nie mam dziecka ani jednego to strasznie boli a ja musze jakos zyc wiec odpuscilam co ma byc to bedzie a jak pozatym zaczynaja mi sie dni plodne owulka znowu sie opozni oby pojawila sie do wtorku 19 czeka mnie cykl ponad 30 dni popierdzielil mi sie cykl po tym clo, plamienia ustaly wiec luteina dziala moja faza lutealna trwala 13dni wiec maly sukces fakt jest jeden mam niedomoge fazy lutealnej tarczyca mi szalala od prolaktyny wiec zbijam ja mastodynonem oby to cos dalo pije 2×1 inofem i do tego ten mastodynon, leki na astme i finito mam dosc witamin wiec je odstawilam

Xbum kochana wspolczuje:/ a gin niemowil ze owu bedzie?
Zeby sie cos zmienilo to tak jak Jugo mowila musialaby byc stymulacja, wtedy o wiele wieksze szanse sa;) wez moze idz do innego gina na konsultacje?
A termin na NFZ porazka:/

Luska kochana przytulam;***

Bum idź może do innego gina... nie mowie ze teraz ale może w następnym cyklu i na prawdę warto o stymulacji pomyśleć .... będzie dobrze :) grunt ze wyniki ok ...

Lusia doczekasz się i ty ...zobaczysz :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Chata prawnie ogarnięta. Jeszcze tylko zmyję podłogę...Wzięło mnie na porządki, bo jakoś się kurzy ostatnio. Więcej się okna otwiera i taki efekt.

reklama
anula: no u mnie był armagedon :p spadł mi kawałek suszonego banana na podłogę to z kurzem podniosłam i wtedy powiedziałam: dosyć :D

Do góry