reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol pierniczki , tez mnie to czeka , ale nie zbyt lubię robić hehe [emoji4]

My po obiedzie i spanie mnie naszlo [emoji48][emoji48]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Hmm od czego by tu zacząć, więc piszę od początku :) Chciałabym dołączyć do Was i mam nadzieję,że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami :)
Wraz z mężem zaczęliśmy starać się o dzidziusia - jesteśmy prawie świeżo upieczonym małżeństwem bo już minął miesiąc hurra he he, dopiero za nami 1 cykl starań zakończony fiaskiem., ale nie poddajemy się. Wczoraj zakupiłam testy owulacyjne 1 raz w życiu i zaczęłam też od wczorajszego dnia testować :) poszło lepiej niż myślałam :)

Kilka lat temu w ciąże zaszłam bez żadnych problemów za pierwszym trafionym jak się okazało razem , ale niestety w 7 tygodniu poroniłam..... jestem dobrej myśli, że w końcu i teraz się uda :)

staram się za dużo o tym nie myśleć, aleee też nie da się tak zapomnieć ;)

Pozdrawiam Was wszystkie i czekam na zaakceptowanie ;p heh hehe hehe

Buziaki :*

marc jasne witamy [emoji4]
Szybkiego ujrzenia 2 kreseczek ! [emoji110][emoji110] , choć nie zawsze się to szybko udaje...

Majka ty się nie możesz denerwowac ! [emoji35]

Dzol no widzisz jaki kochający mąż [emoji4] a dostalas ten inofem w stacjonarnej ?

wff2krhmvaem9yip.png

marc jasne witamy [emoji4]
Szybkiego ujrzenia 2 kreseczek ! [emoji110][emoji110] , choć nie zawsze się to szybko udaje...

Majka ty się nie możesz denerwowac ! [emoji35]

Dzol no widzisz jaki kochający mąż [emoji4] a dostalas ten inofem w stacjonarnej ?

wff2krhmvaem9yip.png
Ech widzisz. Tak się cieszylam że nie mam żadnych jazd i spadku nastroju, żadnej burzy hormonów a jak zaczęłam płakać to końca nie było widać.
Marc witaj! Który dziś dzień cyklu?

reklama
xBumx tzn. nie tylko standardowo witaminki wczoraj kupiłam jakiś zestaw minerałów i standardowo kwas foliowy w sumie

majka :) dzisiaj dopiero 10 :), ale jakoś od pół roku mam wrażenie, że owu przy cyklach mam bardzo wcześnie - nie wiem, zawsze po @ już zaczynają mi się ogromne pokłady śluzu... nigdy też nie korzystałam wcześniej z testów owulacyjnych no, aż do wczoraj także to jest coś nowego i nie wiem czy zdołam odróżnić wyniki tych kreseczek hmmm

Do góry