reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Artemida może być szczęśliwa siódemka może byc [emoji4]

My po obiadku dziś miałam kluseczki z pieczenia z szynki sosik i czerwona kapusta zasmazana [emoji108]

A mi ząb wychodzi i ucho mnie boli ...

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Hejka ja wyspana , obiad nastawiony w piekarniku szyneczka się robi a teraz jeszcze wskoczylam do łóżka bo zimno hehe [emoji5] u mnie śnieg jeszcze nie spadł...

@ się skończyła , bzykanko było od dzisiaj miałam temp mierzyć , ale nie nastawilam budzika ! [emoji33] jutro już znów zaczynam..

Majka jak się czujesz? [emoji4]

Artemida a ty te clo bierzesz już? Ciekawe co tam u Ciebie wyhodowano [emoji4]
Moja mama ostatnio zrobiła z gazet taka i moj bebolek :

Zobacz załącznik 782578

wff2krhmvaem9yip.png
Ale cudowna choinka!

Czuję się w miarę ok psychicznie remont mnie zaczyna przytlaczac, trochę się naspszatalam plecy mnie rozbolały i leżę :)

Ja miałam pieczeń z szynki, sosik, ziemniaczki i domowe świeże buraczki [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji176] [emoji175] taki polski obiadek na obczyźnie :-D

...czekanie na coś co i tak się nie wydarzy zawsze boli...

Leniwa niedziela się kończy i jutro trzeba rano wstać !!!

Bum- czuje się dobrze dziękuje , tak imię mamy wybrane będzie Adaś po dziadku . Fajna na choinka taka oryginalna :-).

Tynka- na ja prawie tak jak Ty u mnie 20 tydzień , z dziewczynki zrobił się chłopiec :-), a Ty kiedy kolejne prenatalne data już jest ?

Agnesis- ja tez wole lato i wiosnę w zimie czyje się taka powolna

Zuzkon- 18,5 to nawet spory :)

Widzę ze ogórkowa rządzi , z Nadią w ciąży jadłam słodycze a z Maksem ogórkową i teraz tez bym jadła ogórkową :)

Luska- ach te tarczyce, u mnie było wszystko ok przed ciążą , a teraz mam niedoczynność i zwiększono mi dawkę

Miłego wieczora :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewuszki[emoji4]

U mnie też senna niedziela. Korzystam jak mogę i dwa dni łaziłam po centrach handlowych ale raczej do towarzystwa bo bez sensu kupować ciuchy dla siebie w tym okresie. Może mnie ruszy bo jutro pełnia. Plamienie ustalo ale dopiero po tym jak czop wyleciał a dzisiaj nad ranem tez jeszcze coś wylecialo.

Lusia, wiem że Ci ciężko i to wszystko się tak cholernie ciągnie ale dopóki wszystkiego nie wyregulujesz to będzie ciężko o maluszka. Może teraz jak ustawisz tą tarczyce to akurat.

Ogorkowa, jak ja lubię takie kwaśne zupy. Zresztą ja bardzo lubię wszelakie zupy. U mnie w domu rodzina wielopokoleniowa i utrzymała się tradycja dwudaniowych obiadów. Także dzisiaj śląski obiad. Rosół z makaronem, a na drugie kluski śląskie, czerwona kapusta, rolady i sos grzybowa. Kocham[emoji177]

Jeszcze do tego cały weekend w domu bez męża siedzę. Cały czas bebnia w tv o czyszczeniu ekspozycji w media expert to mi chłopa zwerbowali. Żeby jeszcze coś w tv leciało ale tu nic nie ma.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]

Co tam porabiacie wieczornie ?

U mnie drineczek w ruch i bigosik będę robić na jutro [emoji5]

1479063296923.jpg

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1479063296923.jpg
    1479063296923.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 217
reklama
Do góry