Carmen24
Fanka BB :)
Kluskiiiii [emoji24][emoji24][emoji24]Cześć dziewuszki[emoji4]
U mnie też senna niedziela. Korzystam jak mogę i dwa dni łaziłam po centrach handlowych ale raczej do towarzystwa bo bez sensu kupować ciuchy dla siebie w tym okresie. Może mnie ruszy bo jutro pełnia. Plamienie ustalo ale dopiero po tym jak czop wyleciał a dzisiaj nad ranem tez jeszcze coś wylecialo.
Lusia, wiem że Ci ciężko i to wszystko się tak cholernie ciągnie ale dopóki wszystkiego nie wyregulujesz to będzie ciężko o maluszka. Może teraz jak ustawisz tą tarczyce to akurat.
Ogorkowa, jak ja lubię takie kwaśne zupy. Zresztą ja bardzo lubię wszelakie zupy. U mnie w domu rodzina wielopokoleniowa i utrzymała się tradycja dwudaniowych obiadów. Także dzisiaj śląski obiad. Rosół z makaronem, a na drugie kluski śląskie, czerwona kapusta, rolady i sos grzybowa. Kocham[emoji177]
Jeszcze do tego cały weekend w domu bez męża siedzę. Cały czas bebnia w tv o czyszczeniu ekspozycji w media expert to mi chłopa zwerbowali. Żeby jeszcze coś w tv leciało ale tu nic nie ma.
Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Moja mama w piatek je robila a ja z tego powodu zalobe mialam [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurna w tym tyg musze zaliczyc i kluski i ogorkowa, nie ma bata
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom