reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewuszki[emoji4]

U mnie też senna niedziela. Korzystam jak mogę i dwa dni łaziłam po centrach handlowych ale raczej do towarzystwa bo bez sensu kupować ciuchy dla siebie w tym okresie. Może mnie ruszy bo jutro pełnia. Plamienie ustalo ale dopiero po tym jak czop wyleciał a dzisiaj nad ranem tez jeszcze coś wylecialo.

Lusia, wiem że Ci ciężko i to wszystko się tak cholernie ciągnie ale dopóki wszystkiego nie wyregulujesz to będzie ciężko o maluszka. Może teraz jak ustawisz tą tarczyce to akurat.

Ogorkowa, jak ja lubię takie kwaśne zupy. Zresztą ja bardzo lubię wszelakie zupy. U mnie w domu rodzina wielopokoleniowa i utrzymała się tradycja dwudaniowych obiadów. Także dzisiaj śląski obiad. Rosół z makaronem, a na drugie kluski śląskie, czerwona kapusta, rolady i sos grzybowa. Kocham[emoji177]

Jeszcze do tego cały weekend w domu bez męża siedzę. Cały czas bebnia w tv o czyszczeniu ekspozycji w media expert to mi chłopa zwerbowali. Żeby jeszcze coś w tv leciało ale tu nic nie ma.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji4]
Czekamy na Ciebie syneczku[emoji173]
Kluskiiiii [emoji24][emoji24][emoji24]
Moja mama w piatek je robila a ja z tego powodu zalobe mialam [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurna w tym tyg musze zaliczyc i kluski i ogorkowa, nie ma bata

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam śpiochy [emoji4][emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️[emoji477]️
Komu kawy? [emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Cześć laseczki. Wpadam powiedzieć wam, że moje wyniki hormonów są ok. Miałam badanie na zespół antyfosfolipidowy - w tym też na antykoagulant tocznia i wszystko ok. Dzisiaj mamy z mężem pobieraną krew u genetyka na kariotypy, a za miesiąc mnie kłują na trombifilię i m.in. Mutację genu V Leiden. Całość badań potrwa 8-10 tygodni, w tym czasie zakaz starań. Zmartwiło mnie to niestety, ale nie mamy innego wyjścia. Trzymajcie kciuki, za nasze wyniki :)

Hejka:-)

Agnesis ja zaraz będę robić kawkę ale Inkę karmelową:-) na 10 idę do pracy ech.

Majka uważaj z tym sprzątaniem jeszcze. Bardzo się cieszę, że jest poprawa. Niech maluszek zdrowo rośnie już bez żadnych figli.

Bum ja takich drinków nie lubię, ale winko za mną chodzi od początku ciąży :-)

Karola ja też od zawsze uwielbiam zupki, a teraz to mogłabym żadnego mięsa nie jeść. Skoro czop już odszedł to może i pełnia już pomoże i synek zechce wyjść :-)

Nati połówkowe bede miała pewnie 7 grudnia. Już się doczekać nie mogę. A w środę zaczynam 18 tydzień :-) czekam na ruchy z utęsknieniem, bo ciągle się martwię, czy z małym wszystko dobrze. Adaś piękne imię. Mój chrześniak tak ma. Gdyby nie to, sama bym tak synkowi dała na imię.

Testuje dziś któraś?

Mnie kurcze gardło boli ech. Ledwo ślinę przełykam no i już się martwię czy to małemu nie zaszkodzi. Muszę dziś wejść do apteki po jakieś tabl na gardło.

Cześć laseczki. Wpadam powiedzieć wam, że moje wyniki hormonów są ok. Miałam badanie na zespół antyfosfolipidowy - w tym też na antykoagulant tocznia i wszystko ok. Dzisiaj mamy z mężem pobieraną krew u genetyka na kariotypy, a za miesiąc mnie kłują na trombifilię i m.in. Mutację genu V Leiden. Całość badań potrwa 8-10 tygodni, w tym czasie zakaz starań. Zmartwiło mnie to niestety, ale nie mamy innego wyjścia. Trzymajcie kciuki, za nasze wyniki :)
Trzymam i bede trzymala !!!!

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)

Agnesis ja zaraz będę robić kawkę ale Inkę karmelową:-) na 10 idę do pracy ech.

Majka uważaj z tym sprzątaniem jeszcze. Bardzo się cieszę, że jest poprawa. Niech maluszek zdrowo rośnie już bez żadnych figli.

Bum ja takich drinków nie lubię, ale winko za mną chodzi od początku ciąży :-)

Karola ja też od zawsze uwielbiam zupki, a teraz to mogłabym żadnego mięsa nie jeść. Skoro czop już odszedł to może i pełnia już pomoże i synek zechce wyjść :-)

Nati połówkowe bede miała pewnie 7 grudnia. Już się doczekać nie mogę. A w środę zaczynam 18 tydzień :-) czekam na ruchy z utęsknieniem, bo ciągle się martwię, czy z małym wszystko dobrze. Adaś piękne imię. Mój chrześniak tak ma. Gdyby nie to, sama bym tak synkowi dała na imię.

Testuje dziś któraś?

Mnie kurcze gardło boli ech. Ledwo ślinę przełykam no i już się martwię czy to małemu nie zaszkodzi. Muszę dziś wejść do apteki po jakieś tabl na gardło.

Wypłucz gardło woda z solą [emoji1] wiem, ze smaczne to nie jest, ale pomaga [emoji6]
Inka karmelowa -pycha [emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Trzymam kciuki, oby badania wyszły jak najlepiej [emoji4]

Dobry ....

I ja się witam z kawą [emoji477]

Panowie juz wyruszyli ....
Kolejny tydzień czas zacząć ....

Tynka zdrówka !

Ni kusia powodzenia ....

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Czekam na @ prawie z utęsknieniem, bo jak już plamie, to wole nowy cykl zacząć [emoji12]
Wczoraj wybzykalismy sie wszystkie czasy to moze dzis cos ruszy [emoji6]
1479105784-wfj1yz.jpeg

Do góry