reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Rene na którą masz wizyte? To masz sie ciotką forumowym pochwalić kruszynka malutką i oby nią została [emoji171] a imie macie wybrane?

Carmen moze się pozytywnie zdziwisz [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png

Jupi u mnie szyjka się otwiera i zeszła ! Oby tak zostało a @ jutro była , normalnie o nic już na razie nie będę prosić [emoji38][emoji111]

wff2krhmvaem9yip.png

Rene na którą masz wizyte? To masz sie ciotką forumowym pochwalić kruszynka malutką i oby nią została [emoji171] a imie macie wybrane?

Carmen moze się pozytywnie zdziwisz [emoji6]

wff2krhmvaem9yip.png
No cos ty
Mam te.bole co.zwykle przed malpa, teraz napierdziela mnie jajcor prawy....
I troche nerka wiec wiem ze franca zawita..moze nawet i szybciej.[emoji24] [emoji24] [emoji24]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Carmen no to moze nas w tym samym dniu nawiedzi [emoji5]

Rene no ładnie , Amelia bardzo popularne imie w ostatnich czasach [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png

Wiem właśnie. Chcialam zmienić na inne ale jak mąż dowiedzial sie jakie to mi zrobil pieklovw domu. Chciałam Cyntia [emoji16][emoji16]. No i ze mlodsza już do brzucha wola Amelka to zostaje Amelka

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen no to moze nas w tym samym dniu nawiedzi [emoji5]

Rene no ładnie , Amelia bardzo popularne imie w ostatnich czasach [emoji4]

wff2krhmvaem9yip.png
Moze tak ....
Kurw...ale mnie jajco prawe boli [emoji22] nie moge nawet na.lozku usiedziec
Jezeli mam mnjec szybciej okres to.niech juz przychodzi bo umre..

Testujcie będzie co w weekend świetować [emoji41]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

reklama
Anula u mnie beda do oblewania ziolka w poniedzialek [emoji23][emoji23][emoji23] a poza tym nic
Ide spec bo za 20 min bedzie 01:00 a jutro rano ide badac progesteron
25€ w plecy [emoji1]

Do góry