reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bo jak dziecko się cicho bawi to coś jest podejrzane....
A sprzatalam w kuchni i pytam sie jej co robisz a oba nic mamo ale czuje cos kurcze pachnie , a prania nie robie , ja jestem sama sobie ciekawa jaką mine miałam jak to zobaczyłam [emoji33]

agnesis no moja sudocremem z jakis rok temu też zabawe miała [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Wonderfulnigdy nie ma pewności , a zawsze pobzykac się warto [emoji5]

Rene a ty co czytasz i nic nie piszesz [emoji41]

Dobra to ja jutro ziółka będę miała , gemini jutro też będzie, jeszcze tylko oby@ sie pojawiła i nic więcej na razie nie potrzebuje [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen mi sie apka nie zmieniła.
agnesis oby w końcu u ciebie pozytywnie było [emoji6]
Na tych bobo nigdy cienia nie miałam , więc chyba jest ok i czułości 10 [emoji4]

Wonderful ale zawsze działać można [emoji5]

Kciukam za was dziewczyny ! [emoji110][emoji110] mam nadzieję , że u nas też się pozytywy pospia jak z wątku drugiego [emoji5]

A ja jestem zła , nerwa mam takiego na moje dziecko ... Wzięła mi cały płyn do płukania rozlała u siebie w pokoju , wszystko pływało bo to 2 litrowy lenor , ja nie wiem jak ona go odkrecila , ale wszystko pływało ... A ta zadowolona sie w tym pluskala no rece mi opadły , szybko ja wsadzilam do kąpieli i nie ma latania poszła spać wrrr ciśnienie to ja mam dzisiaj ...

wff2krhmvaem9yip.png
Haha czerepa mala [emoji14]
No co...nic nie zrobisz , juz po fakcie dokonanym.
Ja nie mam co testowac, bo mam te same bole co zwykle wiec wiecie.
Czekam za ziolkami[emoji48]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Xbum hahahaha dobreee ... a czytam i sie uśmiecham. Nie mam co wam powiedzieć ciekawego. Jutro mam usg ,mam nadzieję ze potwierdzi sie płeć i na to licze bo wszystko kupowalam jak do tej pory dla cipeczki ...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Xbum hahahaha dobreee ... a czytam i sie uśmiecham. Nie mam co wam powiedzieć ciekawego. Jutro mam usg ,mam nadzieję ze potwierdzi sie płeć i na to licze bo wszystko kupowalam jak do tej pory dla cipeczki ...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymamy kciuki za cipeczke :)

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Do góry