reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bo jak dziecko się cicho bawi to coś jest podejrzane....
A sprzatalam w kuchni i pytam sie jej co robisz a oba nic mamo ale czuje cos kurcze pachnie , a prania nie robie , ja jestem sama sobie ciekawa jaką mine miałam jak to zobaczyłam [emoji33]

agnesis no moja sudocremem z jakis rok temu też zabawe miała [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Wonderfulnigdy nie ma pewności , a zawsze pobzykac się warto [emoji5]

Rene a ty co czytasz i nic nie piszesz [emoji41]

Dobra to ja jutro ziółka będę miała , gemini jutro też będzie, jeszcze tylko oby@ sie pojawiła i nic więcej na razie nie potrzebuje [emoji38]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen mi sie apka nie zmieniła.
agnesis oby w końcu u ciebie pozytywnie było [emoji6]
Na tych bobo nigdy cienia nie miałam , więc chyba jest ok i czułości 10 [emoji4]

Wonderful ale zawsze działać można [emoji5]

Kciukam za was dziewczyny ! [emoji110][emoji110] mam nadzieję , że u nas też się pozytywy pospia jak z wątku drugiego [emoji5]

A ja jestem zła , nerwa mam takiego na moje dziecko ... Wzięła mi cały płyn do płukania rozlała u siebie w pokoju , wszystko pływało bo to 2 litrowy lenor , ja nie wiem jak ona go odkrecila , ale wszystko pływało ... A ta zadowolona sie w tym pluskala no rece mi opadły , szybko ja wsadzilam do kąpieli i nie ma latania poszła spać wrrr ciśnienie to ja mam dzisiaj ...

wff2krhmvaem9yip.png
Haha czerepa mala [emoji14]
No co...nic nie zrobisz , juz po fakcie dokonanym.
Ja nie mam co testowac, bo mam te same bole co zwykle wiec wiecie.
Czekam za ziolkami[emoji48]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Xbum hahahaha dobreee ... a czytam i sie uśmiecham. Nie mam co wam powiedzieć ciekawego. Jutro mam usg ,mam nadzieję ze potwierdzi sie płeć i na to licze bo wszystko kupowalam jak do tej pory dla cipeczki ...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Xbum hahahaha dobreee ... a czytam i sie uśmiecham. Nie mam co wam powiedzieć ciekawego. Jutro mam usg ,mam nadzieję ze potwierdzi sie płeć i na to licze bo wszystko kupowalam jak do tej pory dla cipeczki ...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To trzymamy kciuki za cipeczke :)

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Do góry