reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Im pózniej tym wynik pewniejszy [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Judytka mnie ssie w żołądku od kiedy temperatura na zewnątrz spadła poniżej 10stopni [emoji1][emoji23][emoji23] a mdłości mam dopiero dzien, dwa przed @ za to w obu ciążach mdłości miałam dopiero po terminie @. Teraz czasem mnie cos w podbrzuszu zakłuje, ale to raczej standard. A dzis zaczęło mnie wszystko swędzieć [emoji50] nie wiem co to [emoji46]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen mi sie apka nie zmieniła.
agnesis oby w końcu u ciebie pozytywnie było [emoji6]
Na tych bobo nigdy cienia nie miałam , więc chyba jest ok i czułości 10 [emoji4]

Wonderful ale zawsze działać można [emoji5]

Kciukam za was dziewczyny ! [emoji110][emoji110] mam nadzieję , że u nas też się pozytywy pospia jak z wątku drugiego [emoji5]

A ja jestem zła , nerwa mam takiego na moje dziecko ... Wzięła mi cały płyn do płukania rozlała u siebie w pokoju , wszystko pływało bo to 2 litrowy lenor , ja nie wiem jak ona go odkrecila , ale wszystko pływało ... A ta zadowolona sie w tym pluskala no rece mi opadły , szybko ja wsadzilam do kąpieli i nie ma latania poszła spać wrrr ciśnienie to ja mam dzisiaj ...

wff2krhmvaem9yip.png

Bum ale miała Mała pomysł [emoji23][emoji23][emoji23] chyba jej sie bardzo zapach podobał [emoji12]
Ja tego pozytywa nie czuje, ale mogłabym mieć niespodziankę [emoji16]

Carmen mi sie apka nie zmieniła.
agnesis oby w końcu u ciebie pozytywnie było [emoji6]
Na tych bobo nigdy cienia nie miałam , więc chyba jest ok i czułości 10 [emoji4]

Wonderful ale zawsze działać można [emoji5]

Kciukam za was dziewczyny ! [emoji110][emoji110] mam nadzieję , że u nas też się pozytywy pospia jak z wątku drugiego [emoji5]

A ja jestem zła , nerwa mam takiego na moje dziecko ... Wzięła mi cały płyn do płukania rozlała u siebie w pokoju , wszystko pływało bo to 2 litrowy lenor , ja nie wiem jak ona go odkrecila , ale wszystko pływało ... A ta zadowolona sie w tym pluskala no rece mi opadły , szybko ja wsadzilam do kąpieli i nie ma latania poszła spać wrrr ciśnienie to ja mam dzisiaj ...

wff2krhmvaem9yip.png

O jej faktycznie miałaś roboty, cieżko to zmyć pewnie z podłogi ale za to chociaż pachnie w pokoju. :) Wypij winko i się nie denerwuj już.

Dzol 10 listopada dostaje pierwszy zasiłek dla bezrobotnych to kuźwa zaszaleje [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jej dopiero 3 dni temu dywan szorowalam i dzis powtorka z rozrywki , normalnie myślałam , ze sie po płacze... A ona do mnie jeszcze " co mamo " " Lenusia bałagan " [emoji48][emoji48]

Wonderful z dywanu jeszcze z shaggi , wiesz jak ciężko płyn zmyć on sie kuzwa pienił jak nie wiem co , myślałam u nas w pokoju go na fotelach rozmiesic bo mokry cały ..

Ogarne resztę syfu i wracam [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja jej dopiero 3 dni temu dywan szorowalam i dzis powtorka z rozrywki , normalnie myślałam , ze sie po płacze... A ona do mnie jeszcze " co mamo " " Lenusia bałagan " [emoji48][emoji48]

Wonderful z dywanu jeszcze z shaggi , wiesz jak ciężko płyn zmyć on sie kuzwa pienił jak nie wiem co , myślałam u nas w pokoju go na fotelach rozmiesic bo mokry cały ..

Ogarne resztę syfu i wracam [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png
O matko, to Ci misje dała córka :) mogłaś zatrudnić ją do szorowania. :)

reklama
Mojej koleżanki córka kiedyś dorwała duża puszkę kremu bambino i wysmarowała sie cała na biało, łącznie z włosami i tapczanem [emoji12]

Do góry