reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Im pózniej tym wynik pewniejszy [emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
Judytka mnie ssie w żołądku od kiedy temperatura na zewnątrz spadła poniżej 10stopni [emoji1][emoji23][emoji23] a mdłości mam dopiero dzien, dwa przed @ za to w obu ciążach mdłości miałam dopiero po terminie @. Teraz czasem mnie cos w podbrzuszu zakłuje, ale to raczej standard. A dzis zaczęło mnie wszystko swędzieć [emoji50] nie wiem co to [emoji46]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Carmen mi sie apka nie zmieniła.
agnesis oby w końcu u ciebie pozytywnie było [emoji6]
Na tych bobo nigdy cienia nie miałam , więc chyba jest ok i czułości 10 [emoji4]

Wonderful ale zawsze działać można [emoji5]

Kciukam za was dziewczyny ! [emoji110][emoji110] mam nadzieję , że u nas też się pozytywy pospia jak z wątku drugiego [emoji5]

A ja jestem zła , nerwa mam takiego na moje dziecko ... Wzięła mi cały płyn do płukania rozlała u siebie w pokoju , wszystko pływało bo to 2 litrowy lenor , ja nie wiem jak ona go odkrecila , ale wszystko pływało ... A ta zadowolona sie w tym pluskala no rece mi opadły , szybko ja wsadzilam do kąpieli i nie ma latania poszła spać wrrr ciśnienie to ja mam dzisiaj ...

wff2krhmvaem9yip.png

Bum ale miała Mała pomysł [emoji23][emoji23][emoji23] chyba jej sie bardzo zapach podobał [emoji12]
Ja tego pozytywa nie czuje, ale mogłabym mieć niespodziankę [emoji16]

Carmen mi sie apka nie zmieniła.
agnesis oby w końcu u ciebie pozytywnie było [emoji6]
Na tych bobo nigdy cienia nie miałam , więc chyba jest ok i czułości 10 [emoji4]

Wonderful ale zawsze działać można [emoji5]

Kciukam za was dziewczyny ! [emoji110][emoji110] mam nadzieję , że u nas też się pozytywy pospia jak z wątku drugiego [emoji5]

A ja jestem zła , nerwa mam takiego na moje dziecko ... Wzięła mi cały płyn do płukania rozlała u siebie w pokoju , wszystko pływało bo to 2 litrowy lenor , ja nie wiem jak ona go odkrecila , ale wszystko pływało ... A ta zadowolona sie w tym pluskala no rece mi opadły , szybko ja wsadzilam do kąpieli i nie ma latania poszła spać wrrr ciśnienie to ja mam dzisiaj ...

wff2krhmvaem9yip.png

O jej faktycznie miałaś roboty, cieżko to zmyć pewnie z podłogi ale za to chociaż pachnie w pokoju. :) Wypij winko i się nie denerwuj już.

Dzol 10 listopada dostaje pierwszy zasiłek dla bezrobotnych to kuźwa zaszaleje [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja jej dopiero 3 dni temu dywan szorowalam i dzis powtorka z rozrywki , normalnie myślałam , ze sie po płacze... A ona do mnie jeszcze " co mamo " " Lenusia bałagan " [emoji48][emoji48]

Wonderful z dywanu jeszcze z shaggi , wiesz jak ciężko płyn zmyć on sie kuzwa pienił jak nie wiem co , myślałam u nas w pokoju go na fotelach rozmiesic bo mokry cały ..

Ogarne resztę syfu i wracam [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png

Ja jej dopiero 3 dni temu dywan szorowalam i dzis powtorka z rozrywki , normalnie myślałam , ze sie po płacze... A ona do mnie jeszcze " co mamo " " Lenusia bałagan " [emoji48][emoji48]

Wonderful z dywanu jeszcze z shaggi , wiesz jak ciężko płyn zmyć on sie kuzwa pienił jak nie wiem co , myślałam u nas w pokoju go na fotelach rozmiesic bo mokry cały ..

Ogarne resztę syfu i wracam [emoji14]

wff2krhmvaem9yip.png
O matko, to Ci misje dała córka :) mogłaś zatrudnić ją do szorowania. :)

reklama
Mojej koleżanki córka kiedyś dorwała duża puszkę kremu bambino i wysmarowała sie cała na biało, łącznie z włosami i tapczanem [emoji12]

Do góry