reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka , tak jak myślałam i Wam pisałam u mnie 1 dc [emoji111] 10cs [emoji111] i zaczynamy kuracje z ziołami haha [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Ale miałaś Bum wyczucie [emoji12]
Carmen a długo na wynik będziesz czekała?
Dzol dlatego chciałam z testowaniem wytrzymać do poniedziałku żeby sobie weekendu nie psuć [emoji12] ale jak już kupiłam test to wiem, ze nie wytrzymam tyle [emoji46]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Chociaż widzę, ze temp mi sie cos obniża, moze @ przyjdzie wcześniej, ze nie zdarze nawet zatestowac [emoji12] zaoszczędze testa wow [emoji16]
1478590569-bcrs0l.jpeg

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Ja w pon moze zatestuje,ale i tak wiem ze przyjdzie malpa.
Wynik albo dzis po poludniu albo jutro.
Cholera jasna Bum dostalas malpe... [emoji26] a taka piekna temp byla.
Jak cos to ja od pon bede pila ziolka [emoji14]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

Dzol pewna jesteś? [emoji6]

Carmen a Ty sie tam z nimi po włosku dogadujesz czy po angielsku?

jestem pewna. cycki mnie nie bola, brzuch tez.
jutro zrobie tylko nk bo nawet beta jakby wyszla to bym musiala powtorzyc po 2 dniach a w piatek swieto.

agnesis no wyczucie mialam , wszystko poszlo pomojej myśli , teraz oby cykl był fajny i krótki lub 9cio miesięczny [emoji38]
Ile ty po owu jesteś?

No moj wykres w tym cyklu wyglądal tak a trwał 40 dni [emoji5]

1478592443936.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478592443936.png
    1478592443936.png
    52,3 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Do góry