reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No za tydzień o tej porze raczej mnie tu nie będzie ;) a no wykorzystam kawalerskie było to teraz niech się do obowiazkow przyzwyczaja :D
Jugo nie ma co się martwic na zapas, poczekaj do terminu @ i wtedy będziemy się cieszyć :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruszyca a wiesz co.mloda ma plaskostopie , plasko-koslawosc stop, jedna noga minimalnie krotsza, cos tam nietak w kregoslupie...wiedzialam ze jest problem ale nie ze az taki. teraz zmienilismy lekarza bo tamten mnie wkurzal i dzieki bogu!!

Jugoslawa niech Tobie bedzie nadal mamy szanse obie hehe.;)

julia: a czy u dzieciaków to nie można tego jakoś wyrównać? Coś kiedyś mi się obiło o uszy, że właśnie u dzieci można, a później jak już dorastają/dojrzewają to nie tak łatwo. Córcia jeszcze mała, więc macie czas. Mam nadzieję, że zmiana ortopedy wyjdzie wam na dobre i coś zaproponuje.

EDIT: tak mi się przypomniało, właśnie o ortopedzie, jak to koleżanka koleżanki miała problem i chodziła od jednego do drugiego specjalisty, aż w końcu trafiła na odpowiedniego, który jej pomógł. Niektóre specjalności lekarskie to są takie, że albo ktoś ma fach w rękach albo nie :/

Ostatnia edycja:
Julia no to nie za ciekawie... Ale oby cwiczenia, jakas rehabilitację i będzie dobrze :) dobrze ze lekarza zmienilyscie, oby coś madrego wymyślił

U mnie po gościach już :)
Ciacho znikło szybko :D

Jugo , Julia nic nie jest stracone czekamy ! :)

Kruczyca oooo za tydzień to już no super ;)

Nie chce mi sie nic , najchetniej bym juz mala spac polozyla ale dopiero 18-sta buuu ...

Mi tez się jakoś spac chce ;) zamówiłam sobie na zalando trampki na zmianę na wesele bo nie mam żadnych takich butow ktore by sie nadawaly na cała noc i do takiego stroju ;)

reklama
Do góry