reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca no świetne są , podobają mi się :)

Jugo no ja to jestem ciekawa czemu te cykle takie dlugo na bank jakies zaburzenia mam i dlatego chce mnie wyslac do tego endo bo oni sie tam tez tym zajmuja ...
Bo co innego ...
Zrobiła bym test owu ale mi jeszcze kuzde nie doszly od trzech dni ciagle pisze w doreczeniu ale to inpost wiec sie nie dziwie ...

reklama
Jugo ha albo wyjdą w normie tak jaak ostatnio , no obejrzymy ...
Ciekawa jestem jak tam prl , bo teraz jest odstawiony castangus :)

Ja zasmarkana po sam pas ... a tak się z weekendu cieszyłam i głównie w łóżku spędzam, gardło boli jak jasna morela. Młody też już smarcze ... jeszcze tego mi brakowało. Dobrze, że K na chodzie to przynajmniej jest ktoś do pomocy
upload_2016-4-9_20-6-25.gif

Plamienie ustało, dzisiaj nawet śluz chyba płodny mam ... bo pełno tego. Chyba, że to przedskok do powrotu płodności po zabiegu. Morela wie ...
A co tam u Was słychować ? Nawet nie mam jak Was nadrobić od piątku ...:baffled:

Załączniki

• upload_2016-4-9_20-6-25.gif
    1,3 KB · Wyświetleń: 300
Nessi co to Was za choroba dopadła ...
Zdrówka dla Was , kurujcie się :*
Nessi podziel się , ze sluzem też bym chciała :D

Jugo dokładnie :)

Dobranoc [emoji8]

hej u mnie pracowita niedziela, pranie, sprzatanie, zjadlam sniadanko i biore sie za zaszykowanie obiadu, robie tez dzis pranie.za tydzien termin @, ale zlecialo

Hejo

Jogus podpowiedz mi co mam zrobic;)
Lekarka kazala mi brac przez 10 duphaston po jednej tabletce, wychodzilo na to ze mialam skonczyc 4 dni przed terminem @. Ale ja gapa zapomnialam i niestety zaczelam brac 3 dni pozniej....i teraz jak sadzis masz dobrac do tych 10dni czy skonczyc brac jak mowila? To by oznaczalo ze od wczoraj mam niebrac i w sumie juz niewzielam ale niewiem czy dobrze robie i jak moze to wplynac...mam nadzieje ze cos doradzisz[emoji6]

Hejo,

lux: powodzenia w realizacji niedzielnych planów ;)

xbum: czyli ciacho pyszne wyszło skoro całe poszło :D Ja też poproszę o przepis, ja też! :D

julia: jeśli pytasz czy miałoby to niekorzystny wpływ na ewentualną ciążę to zdania są mocno podzielone i obecnie odchodzi się od tego, że suplementacja może "uratować" ewentualny wczesny zarodek. Mówi się, że jak owulacja była pełnowartościowa to nie powinno zabraknąć progesteronu. Bierzesz 1 tabletkę dziennie dupka? To i tak stosunkowo niska dawka (jeśli chodzi o ewentualne działanie pro ciążowe). Te 10 dni to chyba wynika ze średniego czasu jaki upływa do zagnieżdżenia, tak mi się wydaje. A jeśli chodzi o to czy nie poprzesuwa ci cyklu to nie powinno, bo jak naturalny progesteron spada to i tak @ powinna przyjść planowo, nawet biorąc duphaston. Patrząc na plusy i minusy to ja chyba bym dobrała do tych 10 dni, bo zawsze może to pomóc a nie zaszkodzi :) Ale tak czy inaczej to twój wybór :)

nessi: zdrówka życzę! A jak się dzisiaj czujesz ty i młody? Chłop się jeszcze zdrowo trzyma? Odebrałaś wyniki w szpitalu?

U mnie dzisiaj mocno wieje, więc na zewnątrz nie jest za przyjemnie. Na obiadek kotelcik z piersi kurczaka, ziemniaczki i sałata ze śmietaną. A wy co macie na obiad dzisiaj?

reklama
Hejo,

lux: powodzenia w realizacji niedzielnych planów ;)

xbum: czyli ciacho pyszne wyszło skoro całe poszło :D Ja też poproszę o przepis, ja też! :D

julia: jeśli pytasz czy miałoby to niekorzystny wpływ na ewentualną ciążę to zdania są mocno podzielone i obecnie odchodzi się od tego, że suplementacja może "uratować" ewentualny wczesny zarodek. Mówi się, że jak owulacja była pełnowartościowa to nie powinno zabraknąć progesteronu. Bierzesz 1 tabletkę dziennie dupka? To i tak stosunkowo niska dawka (jeśli chodzi o ewentualne działanie pro ciążowe). Te 10 dni to chyba wynika ze średniego czasu jaki upływa do zagnieżdżenia, tak mi się wydaje. A jeśli chodzi o to czy nie poprzesuwa ci cyklu to nie powinno, bo jak naturalny progesteron spada to i tak @ powinna przyjść planowo, nawet biorąc duphaston. Patrząc na plusy i minusy to ja chyba bym dobrała do tych 10 dni, bo zawsze może to pomóc a nie zaszkodzi :) Ale tak czy inaczej to twój wybór :)

nessi: zdrówka życzę! A jak się dzisiaj czujesz ty i młody? Chłop się jeszcze zdrowo trzyma? Odebrałaś wyniki w szpitalu?

U mnie dzisiaj mocno wieje, więc na zewnątrz nie jest za przyjemnie. Na obiadek kotelcik z piersi kurczaka, ziemniaczki i sałata ze śmietaną. A wy co macie na obiad dzisiaj?
kotlety z kuraka, pieczarki i puree :-) :)

Do góry