reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

xbum: hahahaha faceci! Bezcenne :D Piękne ciacho :D

julia: o to masz trochę roboty z młodymi :) Dobrze, że mężu będzie to przynajmniej i ty sobie rozrywkę zapewnisz :D

Dobranoc laski! :)

reklama
Hej Jugo co tak rano w sobotę? :)
ja jadę z psem na zmianę opatrunku. Rana po zabiegu jej się wg nie chce goic, oby teraz chociaż trochę było lepiej.... A później sobota jak sobota zakupy, sprzątanie, gotowanie. Przywialo dziś i do mnie deszcz. Miłego dnia laski!

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Witam się i ja :)

U mnie deszcz tak samo masakra , Jugo nam pogode zabrała !!
A ja stoję na przystanku czekam na autobus , jadę oddać tą moją krew , ciekawe ile zabule a betke może też zrobię choć na pewno ujemna ale czemu by nie skorzystać :D

Jugo ty poranny ptaszku[emoji14]
Kruczyca a może psikajcie jej tą ranę octaniseptem u ludzi działa cuda ;) trzymam kciuki by z psinka bylo już lepiej :)

Hej dziewuszki.
U mnie przygnębienia ciąg dalszy. Kurde odstawilam witaminy i od czwartku jestem chora: -( nos zawalony, gardło boli, glowa pęka i jest masakra.

Bum extra ciacho. Uwielbiam rafaello. Moja siostra robiła takie z Malibu jeszcze. Cos pysznego.

Jugo kiedy beta? Masz jakieś przeczucia?

Kruczyca piękne obrączki:-) trzymaj kciuki za pieska zeby rana się ładnie goila.

Jak u reszty dziewczyn?

Hej dziewczyny

Tynka widzę że nie tylko u mnie przygnębienie yhm

Xbumx i wyniki w poniedziałek czy jeszcze dziś ?

U mnie objawów brak jak rekka odjął nic zero null także już mam dola ...

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Olciaa a po co ci objawy? Ty się ciesz , ze ich nie masz , jeszcze cie kochana dopadna ! Ja od 12tc dopiero mialam prawie do konca ;)
A jak te krostki?
Wyniki chyba w pon nie wiem , zapytam jeszcze w kolejce siedzę no ludzi mnostwo.

Tynka zdroowia kochana ! :*

reklama
Witam sie;)

Oleczka rozumiem twoj strach ale ciesz sie puki masz spokoj;) pamietaj ze objawy niesa wyznacznikiem! Wiec glowa do gory[emoji6]

Xbum to juz siedzisz w labo?

Tynka to moze warto wrocic do witamin? Zdrowka!!

Ja juz obiad wstawilam biore sie za sprzatanie i dzis mam wizyte z corka u ortopedy,ciekawe co mi powie!

Jugo ale z Ciebie ranny ptaszek ;)

Milego dnia;)

Do góry