reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Julia chyba tak zrobię. Normalnie jakby mi ktoś skrzydła odciął tak się czuje i jeszcze to przeziębienie. I szok przeżyłam jak włosy umylam. Cały pęk mi w rękach został:-/
Julia a ty czekasz na okres? Może jeszcze nie wszystko stracone com?

Bum trzymam kciuki za dobre wyniczki:-) ja to zawsze krew oddaje jak mam dyżur ha ha. Mundur działa cuda i mnie zawsze ktoś przepuści.

Oleczka gratuluję maleństwa. Dziewczyny mają rację nie przejmuj się objawami. Moja siostra w 1 ciąży wymiotowala non stop od 7 tyg. a w drugiej ani razu i zero objawów i zorientowala się że jest w ciąży w 13 tyg.! Może chłopczyk będzie i łagodnie mamusie traktuje.

Boże jak ja już chciałabym być w ciąży

reklama
Olciaa głowa do góry jest wszystko w porządku :)
Jak się obawiasz jedź na IP oni sprawdzą co jest grane , powiedz ze boli Cię brzuch , nospa nie pomoga i tyle :)

Julia tak już jestem po :) teraz do biedronki i do domku :)

Ja wydalam 156.00 zł ale wyniki dopieroo w poniedziałek buu :(

Tynka ha jaka bystra i nigdy nie spojrza krzywo[emoji14]Tez bym chciala juz byc w ciąży !!
Ale niestety trzeba czekać naa cud ...

Tynka za duzo ostatnio na Was spadlo dlatego masz takie samopoczucie:/ mam nadzieje ze niewszystko u Was stracone!
Tak czekam na @[emoji4] oj niesadze zeby cos z tego bylo [emoji6]
Aa wykorzystujesz swoj mundurek;) pewnie hihi
Przyjdzie czas na Ciebie:)

kruczyca: ja zwykle wstaję w weekend przed 8, tak po prostu mam ;) Mam nadzieje, że z rana u pieska zacznie się ładnie goić. U mnie ładnie, ale chłodno.

xbum: mogę oddać trochę słonka :p Tylko, że zimno u mnie ;) Coś za coś chyba. E to nawet nie tak źle cenowo za te badania. A wyniki z soboty to chyba w większości przypadków dopiero w poniedzialek :(

tynka: uuu coś cię pobiera. To też tak, że jak człowiek przygnębiony to przyciąga przeziębienie :( Zdrówka!

oleczka: no dobra, to będę trzymać kciuki, żeby młości wróciły :D Nie no, przeciez mdłosci pojawiają się i znijaką. Nie muszą być cały czas :) Bądź dobrej myśli.

julia: ćwir ćwir ;) Powodzenia u ortopedy, a co się dzieje z córcią?

Ja mam kiepski humor...zrobiłam w końcu betę w piątek i mam 2 :| Nie wiem po co poszłam, skoro to i tak nic nie wnosi a swoje już przepłakałam. Betę zrobiłam na 6 dni przed terminem @, mniej więcej 9-10 dni po owulacji...jakoś mi uszy opadły i wróciłam na ziemię :/ Teraz nie robię bety przed terminem @, bo to sensu nie ma :/ A w ogóle mogło być tak, że owulacja była później i wtedy wychodzi, że 8 dni po zrobiłam...po co to komu :/ Teraz czekam na @ i tyle...przyjdzie - jestem pogodzą z losem, nie przyjdzie - będę się cieszyć jak powtórzę betę i coś wyjdzie. Mogłam się posłuchać ginekologa i zrobić dopiero po terminie @ :/

No a tak poza tym to idę zaraz na rower.

Jugo kochana a wiesz ze ostatnio czytalam z3 jesli jest wiecej niz 0,1 to cos sie dzieje? Serio! Dziewczyna z innego forum poszla i miala 3 a norma niby do 5 wiec teoretycznie niejest w ciazy ale powinna miec wartosc zerowa , ponowila za 2 dni i miala 8 bete!!!
A jaka u Ciebie byla norma?
Jaka pogoda? Bo u nas pochmurno i zaczelo kropic wiec z roweru nici

julia: u mnie od 5 ciąża. A te moje 2 to równie dobrze może być pozostałość po ovitrelle (brałam 12 dni temu). Ja się tylko sama na siebie złoszczę, że poszłam za wcześnie na tą betę. Mogłam poczekać do terminu @. Piszą, że beta wykrywalna ok. 7 - 10 dni po zapłodnieniu a zaczyna być wydzielana ok. 24-48h od implementacji zarodka. Co ma być to i tak będzie. No ale czasu się nie cofnie. Mam nauczkę na przyszłość. U mnie słonecznie, ale tylko 10 stopni. Krótko jeździłam, bo mnie brzuch zaczął pobolewać :(

Co tu tak cicho? U mnue w labie tez ciąża od 5 ale Jugo beta bez sensu, teraz będziesz tylko myśleć i się zastanawiać.
U nas pochmurno i ok 12 stopni. Z piesem dalej nie za dobrze ale lepiej niż było ostatnio czyli jakiś postep jest. Oby tak było dalej. U mnie dni płodne zaczynają się w poniedziałek ale coś juz dziś mnie do K ciagnie i korci :D tylko ze on spi po kawalerskim swoim po 13 do domu wrócił jak wczoraj rano wyszedł do pracy :D no cóż poczekam do wieczora może wróci do żywych ;)

Napisane na GT-I9195 w Forum BabyBoom

Jugoslawa na fwoje babka wrozyla...ale fakt jest taki ze sprawa u Ciebie jeszcze niewiadoma;) wiec nadal szanse sa hihi[emoji6]
Mnie po rowerze tez cos ciaglo a teraz to nawet niema pogody bo kropi u mnie:/
Po ortopedzie wiesci srednie:/

Kruszyca a no kazdy z rodzina siedzi;)
A to wieczorem moze cos podzialacie;)

reklama
kruczyca: ja po tym jak pół dnia ryczałam to się oczyściłam. Teraz jakoś bez emocji, co będzie to przyjmę. I tyle. No to jak ci chłop do żywich wróci to możesz go zaraz wykorzystać :D A co! :D To już za tydzień :D

julia: przykro mi, że od ortopedy nie takie wieści jakbyś chciała :( Dopóki nie ma @ szansa zawsze będzie ;) Także i u ciebie i u mnie jeszcze nie wiadomo co :D

Do góry