Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochanie czy dochodzi do owu to nawet lekarz Ci nie powie Dopiero ciąża jest 100 pewnością czy owu byłaMierze temp mi dużo osobiście daje bo wiem , czy dochodzi do owu czy nie , więc dla mnie jest pomocny przy tym , bo zawsze mi sie z owu zgadza , nawet jak przed cyklami z clo gdzie temp wyznaczala mi owu w 28dc to na monicie sie potwierdziło i była w 28dc..
No tylko nie ma co z temp wyczytywac ciąży bo to na pewno nie jest prawdziwe , no chyba , ze utrzymuje sie 18dni ponad linią , ale nie wiem bo nigdy tak nie mialam [emoji38]
Aona nie była w ciąży?Dziewczyny a nie wiecie co sie stało ze Straw?
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Termin jej się zbliżał więc może urodziłaDziewczyny a nie wiecie co sie stało ze Straw?
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Ale ja wiem Nessi , aż taka ciemna to ja nie jestem [emoji23] , ale tak jak pisałam mi temp dużoooo na prawdę daje [emoji4]