NeSSi
Moderatorka
aaaahAle ty patrzysz na ten wykres co dodalam przed chwilą?
On jest z zeszłego cyklui trwał 31 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaahAle ty patrzysz na ten wykres co dodalam przed chwilą?
On jest z zeszłego cyklui trwał 31 dni.
Noooooo to taki przykład dalam , zeby szlo wyliczyc ile dni po owu jest hehe , moj aktualny wygląda tak:aaaah
Buuuu [emoji24][emoji24]Carmen ty masz pcos wiec tak jak testy temp moze wariowac niestety [emoji17]
Chciałoby się, ale smutno ...Bum głowa do góry!
Ale mierz moze jeszcze sie dzwignie coś ...Buuuu [emoji24][emoji24]
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
Ale wygląda jakby owu była w 14dc + 14faza lutealna = 28 dniowy cykl..
Mierze temp mi dużo osobiście daje bo wiem , czy dochodzi do owu czy nie , więc dla mnie jest pomocny przy tym , bo zawsze mi sie z owu zgadza , nawet jak przed cyklami z clo gdzie temp wyznaczala mi owu w 28dc to na monicie sie potwierdziło i była w 28dc..Bum prawda jest taka, że metoda termiczna jest bardzo mało wiarygodna ...I nie myślałabym na Twoim miejscu zbytnio o tym ostatnim wykresie. To tylko taki namacalny obraz przybliżony cyklu, nic więcej.