reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
To akurat jest dziwne co dodalas , bo np cykl 35.
Owu w 24dc to co faza lutealna trwa 11dni ? Nie wydaje mi sie...
Tak jak pisalo w tamtym linku co wyslalas faza lutealna trwa od 10-16 dni , a co inny artykuł zapewne będzie inaczej...

Nie plamie przed @ wiec wydaje mi sie , ze druga fsze mam w porządku.

wff2krhmvaem9yip.png

Bum nooo! liczyłam że się udało! przykro mi :/
Nessi brawo za podjęty krok, uważam, że trzeba działać !

tak w ogóle to się witam :)
Nie zabierzesz mnie na lipcowki [emoji17] ale jestem 8 dzien z miovarianem i castangusem , moze następny będzie lepszy jak siły będę mieć...

wff2krhmvaem9yip.png

To akurat jest dziwne co dodalas , bo np cykl 35.
Owu w 24dc to co faza lutealna trwa 11dni ? Nie wydaje mi sie...
Tak jak pisalo w tamtym linku co wyslalas faza lutealna trwa od 10-16 dni , a co inny artykuł zapewne będzie inaczej...

Nie plamie przed @ wiec wydaje mi sie , ze druga fsze mam w porządku.

wff2krhmvaem9yip.png
Wydaje mi się, że owu miałaś 22- 23,- wtedy wypada dołek na wzroście temp.

reklama
Do góry