reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A jak sie chomik ma? Żyje jeszcze? [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis żyje, żyje i ma się dobrze haha [emoji23]
Nie wiem czy bedziesz umiała odpalić filmik :
https://m.facebook.com/story.php?st...w_rid=1106649952788507&no_comment_highlight=1

wff2krhmvaem9yip.png

Bum ale Mala ma zabójczy uśmiech do kamery [emoji51][emoji51][emoji16]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Trzeba popchnąć trochę akcję do przodu zatem ;) By się coś zadziało ...
Oto Marcel i jego włości ..
WP_20161103_013.jpg

WP_20161103_017.jpg
WP_20161103_001.jpg

Załączniki

• WP_20161103_013.jpg
    WP_20161103_013.jpg
    567,6 KB · Wyświetleń: 433
  • WP_20161103_017.jpg
    WP_20161103_017.jpg
    365,8 KB · Wyświetleń: 432
  • WP_20161103_001.jpg
    WP_20161103_001.jpg
    363 KB · Wyświetleń: 439
ale kiedy miałam , ostatnim razem , w zeszłym cyklu ? 19mm miałam ostatnim razem przed owu a dwa dni później pękał , więc wydaje mi sie , ze wielkościowo dobre .

Ja mam problem z pierwszą fazą bo jest długa , pęcherzyków nie ma , nie ma , nie ma a potem bach są rosną i pękają .
Widzisz pierwszy cykl z clo się udał , drugi już nie zadziałał [emoji52]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum ja spotkałam się z opinią że jak pęcherzyki długo dojrzewają to mogą mieć niepełnowartościową komórkę albo nie mieć jej wcale

"W licznych badaniach nad procesem owulacji (Marik i Hulka, Kerin, Killick i Elstein czy Craft, Tanger i Yovich, Rauscher i Ulm, Hilgers, Coulam) stwierdzono występowanie wielu anomalii które mogą stanowić przyczyny niewyjaśnionej niepłodności przy prawidłowym przebiegu cyklu:

Luteinized unruptured follicle (LUF), czyli „nie pęknięty zluteinizowany pęcherzyk”, pęcherzyk Graafa, który nie pękł i nie została uwolniona komórka jajowa, a zmienił się w normalnie funkcjonujące ciałko żółte,Ovum retention, czyli „retencja komórki jajowej”, przy której dochodzi wprawdzie do pęknięcia pęcherzyka Graafa, ale komórka jajowa nie zostaje uwolniona, a zatrzymana w ściance pęcherzyka i uwięziona w tworzącym się ciałku żółtym,„Zespół pustego pęcherzyka”, czyli rozwój pęcherzyka Graafa bez komórki jajowej oraz wzgórka jajonośnego."

Napisane w aplikacji Forum BabyBoom

Fajne zierzatka. Mi sie marzy szczur, ale przy moim gamoniowatym psie, musiałabym chyba go na szafie trzymać

Fajne zierzatka. Mi sie marzy szczur, ale przy moim gamoniowatym psie, musiałabym chyba go na szafie trzymać

Szczura też miałam ...puszczałam go po pokoju, nosił w zębach końcówki od bombek :p
Jak się zmęczył to właził na łóżko i spał jak pies normalnie wywalony :p
Mądry był bardzo ...ehh tęskni się za tymi stworami moimi ...

No szczury inteligentne sa, nie to co moj pies [emoji23]

No szczury inteligentne sa, nie to co moj pies [emoji23]

Toż podobno psy mądrzejsze :D Gdzieś Ty takiego mądrale znalazła ?:D

reklama
agnesis haha nie wiem po kim [emoji23]

Nessi on to ma chociaż klatkę odpowiednią a nasza się kisi w klatce 3na3 [emoji6][emoji14]

Mania ale u mnie np na monicie nie ma nic, nie ma nic a potem pyk i jakims cudem sa i rosną odpowiednio bo gin sam był w szoku ... 2 tyg nie ma nic a potem jakimś cudem są i ładnie rosną i same pękają odpowiednio...
No niestety będę się męczyć tyle aż kurcze zajde , no ja lekarzem nie jestem i sama sobie leków , diagnozy nie przepisze ..

Dajcie mi już spokój bo serio dziś dzień mam w humorze zerowym , a mnie dzis dręczycie hehe [emoji38]

Edit : a tak jak pislam , zeby była ciaza musi sie wszystko zgrac , moze i u mnie to kiedys nastąpi a jak nie to co cykl wyc będę [emoji23]

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry