reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Właśnie się zgodził ...I to jest dziwne ...Jeszcze był w szoku, że takie tanie ..
Zaraz jadą na piłkę, ale jak wrócą to poczytamy, podzwonimy ...dowiemy się czegoś więcej ...
Niezły meksyk:
Jednym z sukcesów nOvum w kriokonserwacji są narodziny zdrowej dziewczynki po blisko 11. latach przechowywania zarodka w klinice. W 2000 r. roku jedna z niepłodnych par poddała się zabiegowi zapłodnienia in vitro. Po zabiegu pacjentce zagrażał zespół hiperstymulacji jajników, w związku z czym lekarze podjęli decyzję o zamrożeniu wszystkich powstałych zarodków. W kolejnym cyklu, kiedy stan przyszłej mamy pozwalał na transfer, uzyskano pierwszą ciążę z mrożonych zarodków. W 2001 r. urodził się chłopiec, a 10 lat po jego narodzinach 16.10.2011 r. przyszła na świat bliźniacza siostra chłopca - poczęta tego samego dnia, ale na swoje narodziny czekająca w klinice nOvum przez blisko 11 lat...

Po urodzeniu pierwszego dziecka, rodzice musieli na jakiś czas zrezygnować z dalszego powiększania rodziny ze względów zdrowotnych. Jednak, gdy tylko było to możliwe, para zgłosiła się do nOvum po kolejny zarodek, który przez te wszystkie lata był przechowywany w banku zarodków, w ciekłym azocie. Po rozmrożeniu zarodek podjął funkcje życiowe i po podaniu go do macicy udało się uzyskać ciążę. Zdrowa dziewczynka urodziła się o czasie i w dniu narodzin uzyskała 10 pkt. w skali Apgar.
O ja pitole.
Az czlowiek checi nabiera....rozmarzylam sie przy tym artykule jakby to mnie sie udalo.
Nessi to probuj , moze akurat TOBIE sie uda.
Ja do 23/11 to jajo zniose. Ale ciul moze gin cos wymysli, a z drugiej str jak tobie bum sie nie udalo na clo to watpie zeby i mnie cos wyszlo. Juz negatywnie mysle wrrrrr[emoji34]
Bum a jest mozliwosc ze cos ci sie poprzestawialo??? Kurde ta temp to taka bajkowa jest u ciebie. U mnie ni ma nawet skokow . Doslownie jest na rowni wiec w ogole kaszana.....

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Nessi jeżeli podejmicie tą decyzje to oby się udało za 1 razem ! [emoji5]

Carmen ni sie od stycznia cos poprzestawialo i nikt nie wie co , ze clo w takiej dawce nie zadziałało , to tez nie mozliwe...
Ja kochana z wykresu ovufriend nie umie odczytywac , bys musiala sobie taki jak ja ściągnąć i mi pokazać... A temp pierwszy raz mam taką , ale co zrobić czekam...

Rene u mnie zapewne jest już pozamiatane , wole wiedziećchyba , ze sie nie udalo , wyplakac to i żyć niż myśleć cały czas i robić sobie nadzieje...

wff2krhmvaem9yip.png

Odnośnie mojego wykresu , Nessi pisałas mi kiedyś , ze mam dluga tą drugą faze? Kurcze wiesz co tak myślę , se ona jest ok bo to faza wyższych temp i to moze liczyć od 1 nad linią , wtedy mi wychodzi , ze faza trwa 14dni ...
Co myslicie?
Ale to co wychodzi na to , ze owu jest dzień przed temp nad linią!? I wtedy 15 dnia wyższych temp @ przychodzi..
Wkleje wam stary jeszcze raz :
1478186672272.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1478186672272.png
    1478186672272.png
    59,5 KB · Wyświetleń: 479
Ale nieee bo kuzde przecież na tym wykresie mialam owu potwierdzone w tym co jest zaznaczone wrrrr [emoji17]

wff2krhmvaem9yip.png

Carmen24l - nadzieja umiera ostatnia ..musisz wierzyć, bo jak nie to my za Ciebie będziemy. A Ty nic nie rób tylko się bzykaj i odpoczywaj :)
Ahahaa ta jasne
Ostatnio sie swinka zrobilam i codziennie z mezem sobie naduzywamy.
[emoji201] [emoji201] [emoji201]

Niby wierze,ale troche....i tak juz wiem ze niebawem mi przyjdzie ten koszmarny @
Pozyje,zobacze..
No cale szczescie,ze wy jestescie. Z mezem za duzo nie gadam bo widze ze on tez zdolowany troche,chcialby wozek kupic i rozne rzeczy ale dla kogo jak tu jeszcze nic....

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
U mnie bie jest peoblem z drugą fazą , tylko pierwszą bo owu ma być w max 18dc a nie w od 24dc...

Edit : teraz mam niby po owu 12dzień a nad linią 8 , wiec obejrzymy kiedy @ sie zjawi...

wff2krhmvaem9yip.png

Do góry